![]() |
"I hate my girlfriend"
|
LOL!!!!!!!!!!!!! pa ja mislim da bi je ubio da mi t napravi :D
neeee nebi je ubio nego bio je zaklo ritulnim nacinom :D |
ŽENE U gotta love them! :clap:
|
LOL
|
Ko mu je kriv kada daje curi da kupuje grafičku : lol2 : Pa to je nešto ravno samoubojstvu...
|
ej kada sam to vidio na tom forumu kojeg redovito pratim, skoro sam zaplakao, da mi to cura napravi, imala bi traume cijeli zivot na spomen imena GEFORCE ili nVidia! :fuming: :grrr: :rambo:
|
Ja bi ju natjero da proguta grafičku. :mad:
|
Nije ona vrijedna gutanja te grafičke : lol2 :
|
: lol2 : : goood :
baš mu je bil Sretan Božić:D |
I tako .... nažalost mija djevojka ne može odgovoriti na vaše mailove - malko leži u bolnici. Jadna je pala niz stepenice - 5 puta uzastopce. Jadna, baš je nespretna :D .
Mislim da ću prodati njezinu kuću i kupiti Humwee + jednosobni stan - ipak je to za njezino dobro. Na kraju .... sve je to isto, samo je cijena drugačija, čak sam stavio na vrata stana - HOUSE. :D |
Citiraj:
|
Sam si je kriv. Zašto ju je slao da kupi nešto, a ženska nema pojma o tome. To je kao da ženska pošanje dečka da joj kupi tu i tu šminku, a on kupi neku sličnu jer je od tog istog proizvođača i slično se zove. Drugi put će sam kupovati svoje stvari. Na greškama se ući. :)
|
Citiraj:
BTW Ja bih je elegantno zadavio s tom ogrlicom. |
Može ju uvijek poslati na štajgu da zaradi 800$ natrag - nakon toga hospitalizacija :D
Thunder - you are missing the point :rolleyes: |
Vidio prije par dana na Gamer.hr forumu.
Kako ga je cura masovno sjebala, ali jbga, nova grafulja je ipak tu, a i cura je sretna :) |
Citiraj:
|
ROTFUTS:D
Ziher joj je prije zaboravio na rođendan ili nešto tog tipa:D |
Citiraj:
Pa da al frajer joj je reko sto treba kupiti tocno, maltene joj je napiso na papir sto da kupi, svatko bi znao otic u ducan i trazit nesto ak ti napisu na papiric, a ona ga je bas sjebala jer je kupila tu neseretnu ogrlicu i misleci da ce on popusit foru sa 5200 Ultra samo zato sto je razlika u 2 broja. |
e ako je ovo istinito onda je stvarno tuzno i smijesno :D
rodila bi ona meni 6800.... |
ma on ce dijete nazvat NV40 ! kao sto je onaj tip dijete nazvao ver.1 ! LOL
|
ja mislim da je to hoax...
|
A koja zenska...a lik je jos bolji... :D ROFL... LOOL...:clap:
|
koji panj! dobro da joj nije dao kreditnu karticu... onda bi bilo ogrlica 2500$ i graficka 200$ :rambo:
|
Citiraj:
:beer: |
Mislim da bi mi "radila" kao 6800Ultra da mi to napravi... :D
|
Zato meni takve stvari kupuju frendovi koji se razumiju i ne pale se u zlatne ogrlice...
|
da frend se napije i potrosi pare na picke :DD
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fleks jesi li se kad opekao lemilicom?
Vjeruj mi iz iskustva jaako i fugo peče:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:58. |