![]() |
Nvidia ForceWare 190.62 WHQL driveri
Citiraj:
Link za download novih drivera evo probano sa 190.62 driverima i problem lockanja brzine venta na 70% nakon izlaska iz igre je ostao. znaci to jos nisu ispravili. a mozda niti nece, mozda je stvarno 9800 gtx+ za njih stara kartica i za nju vise nece raditi full support??? :stoopid: |
Citiraj:
|
pa evo sinoc poslije ovog mog posta sam skinuo sve moguce drivere od 185.xx do 190.62. i zadnji koji ok rade su 186.18. Poslije njih svi driveri imaju isto ponasanje. u igrama vent od na 70-80% i nakon sto izadjem iz igre, vent ostaje "zaglavljen" na tih 70-80%. Nesto je bilo rijeci da je nvidia pocela regulirati brzinu venta preko drivera, a ne preko biosa kako je bilo do sad. mozda to zeza, a mozda je nesto drugo posrijedi. Inace sve osim venta radi ok, nikakvi artefakti, nikakvi BSOD-ovi niti ista slicno...
|
Mogu potvrditi da sa 190.62 nema nikakvih problema na GTX260 216.:)
|
kod mene su 186.35, nemaju tih problema. S 190.xx sam imao, istina samo one prve sam isprobao. Kasnije nisam imao volje kad mi ionako sve radi normalno s ovima.
|
Trenutno sam na 185.85.... ( i zasada najbolji , (meni))
Jel se osjete razlike bilo gdje, naspram 190.62, pošto su 190.3x bili jad prema vasim pisanjima.... :) |
Koji bi meni bili najbolji? Trenutno vozim GTS 250 1gb :D
|
Ja koristim zadnje pa probaj i ti
|
samo me zanima jel su riješili zadržavanje venta na 80% nakon LOAD-a. Ako netko ima GTS neka proba :chears:
|
Probao neki dan - nisu. Ocito ne misle da je to neki problem ili se prave blesavi
|
Vjerovatno su se kao i ATi poceli isfuravati samo na nove kartice i odjebali starije/losije modele. Cim je izasao HD4870 gotovo da je prestala podrska za HD3870.
|
ajde nek neko obajsni kak se ono na NVIDIA -i napravi da se može radit switch displaya sa TV na monitor i obrnuto? Piknuo sam DVI to HDMI adapter i spoji na TV , al svaki put moram podešavat one display settingse ,...ima neki easy way ?
|
Citiraj:
Mozda bi pomoglo flashanje biosa s kartice nekog od ovih koji navodno nemaju taj problem ali to cu ostaviti kao zadnju soluciju ako mi bas budu trebali novi driveri. Za sada i 186 rade sa svime dobro. |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t682857_1.JPG ili složiš DualViev sada ti je slika uvijek na monitoru i tv-u http://www.imagesforme.com/out.php/t682858_2.JPG recimo to ja koristim... pa kad hoću nekaj gledat na TV-u samo na telki prebacim na taj HDMI ulaz i to je to plus kaj u isto vrijeme na kompu možeš radit nekaj drugo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |