![]() |
Razer Naga
Evo još jednog novog glodavca iz Razerove radionice, ovaj model je namijenjen prvenstveno za online gejming :zdero:
Citiraj:
http://images.google.hr/imgres?imgur...KYzWmwOIoaT3Aw http://hothardware.com/News/Razer-La...aming-Surface/ |
a pazi sta ima ovih tipki sa strane :) moras imati male prste ako ga mislis koristiti :)
|
Citiraj:
|
Mene bi ove tipke živcirale. Sve bih ispritiskao u žaru borbe...
|
...mislim da su baš dodavanjem toliko tipki napravili kontraefekt.ne možeš pošteno upotrijebiti nijednu,bar što se FPS tiče.
|
Citiraj:
ovde se prvenstveno cilja na mmorpg igrace di ti triba masu macroa... |
Je za MMO, ali opet to izgleda nakaradno.
|
Presitne tipke, ne samo za ćevape već i za "normalne" prste. Cijena je paprena, ali svejedno će naći svoje kupce. Mene više zanima ona uber skupa podloška, neka daju malo više novosti.
|
Totalni useless DFP mis, cemu tolko tipki na njemu i to s jedne strane di ti stoji ogroman palac. Bolje uzet onda neku tipkovnicu s vise tipki i bindati po njoj, a ne ovak se bojati da ne stisnes svih 12 tipaka u zaru borbe odjednom dok mices mis :P
|
Gdje to ima za kupiti
|
|
podsjeca me na onaj jeftini lokot sa sifrom za bicikle iz peveca....
|
Hvala Doink
|
Razer Releasing Two Naga Special Edition Mice
Razer is adding two Special Edition models to its Naga gaming mice.
Citiraj:
Malo šminkice, ništa više od toga. |
Pitah za simetricnu soluciju mega gumbara i rekose ljudi Razer.
Normalno da ce PCE-as prvo baciti oko na top model s najvise prekidaca. Ajme ljudi pa kaj je ovo? Jel ovo ugradbeni sef + gsm modul koji izgleda kao mis? Ili je to neki daljinski upravljac od garaze nekog Oyabun Jakuze? Svaka cast na artiljeriji "prekidaca" ali da su barem stateski to pobacali prateci anatomiju covjeka a ne masine koja pritisce numeriku dok bilancira zadnju provjeru :) Srecom nadjoh temu, jer me bas zanimalo ima li kojeg PCE junaka koji je vlasnik epica modela iz linka. Tko zna, mozda je za neku X igru ovo san snova? Ali gledajuci Macro zaposlenost gumba izvan špilerskoj aktivnosti (gumba nikad dosta) zbilja je cudan, ali stvarno cudan mis :stoopid: |
To je totalno bezvezan miš, bar po mojem mišljenju, mogli su još i mikrofon na njega ugradit da se može koristit ko mobitel, ali svaka roba ima svojeg kupca
|
Daj ne pričaj gluposti.Po čemu je bezvezan?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uvijek si možeš kupit abysusa koji ima samo 2 tipke i kotačić. Jebiga, nemojte se hvatati za slamku i jedan model kad bar razer ima modela mali milion :) |
Baš se u žaru borbe u trenutku može pogoditi prava tipka. :) Možda i može, ali teško da će uspjeh biti 100%. Zanimljiv dizajn no nije za ljevake.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |