![]() |
PC 5.1 sustav za prostor 4x4m?
Slažem si 5.1 sustav za HTPC spojenim s TVom kao display i to sve u prostoru 4x4m.
Zanima me da li su kompjuterski zvučnici tipa Logitech X540 dovoljno jaki da bih imao lijepi surround u takvom prostoru? inače, ne mislim nabijat zvuk il ga nešto bitno forsat već mi je čisto bitno da imam dobar, jasan i dovoljno glasan zvuk u toliko velikom prostoru također me zanima produživanje kablova od satelita ukoliko će biti potrebno - da li bitno gubim na kvaliteti zvuka preko produženih kablova i koliko otprilike? ovi sateliti što bi mi došli iza leđa bi trebali jedno 6m kabela od subwufera |
|
Citiraj:
bolje neces proc :)...kabele slobodno produzi nece bit problema |
X540 će ti biti OK izbor
možeš i X530 koji je praktički isti sistem moja preporuka je Creative Inspire T6100 ili T6200 Osobno imam I-Trigue 5600 i njih bi ti toplo preporučio no sumnjam da ćeš ih više naći u trgovinama. Imao sam X-530 i ovi ih šišaju u kvlaiteti zvuka. Za produljenje kablova uzmeš običan RCA produžni 2-3-5m koliko ti treba dakle kabel ima sa obe strane RCA konektor (jedan muški i jedan ženski) na kvaliteti zvuka nećeš izgubit jer sa takvim sustavom to nećeš niti skužit |
Moj glas za Genius,hrpa šperploče sigurno je bolji izbor od 5.1 hrpe plastike. Ako ništa imati ćeš topliji i prirodniji zvuk i dublji bass u velikoj većini Geniusa.
Lođi X530,tek ako nemaš ništa drugo,i nađeš ih polovne-a nove,za 300kn.:chears: Makar sad malo kad sa Z2300 usporedim bilo koji taj Genius,Creative ili 5.1 Lođi,smijem se. Čak i u filmovima,ovo je jednostavno,hebeno glasno i precizno.:) |
imao sam logi x-530 i geniuse 5000, logi se ne moze mjerit sa geniusima...geniusi ih nadmasuju prema svim statistikama
|
uzet ću Geniuse, pogotovo jer nemaju fixne kablove
hvala svima! :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |