![]() |
set čipova za poker
zna li netko gdje bi se mogao kupiti takav neki set
po mogućnostu u aluminijskom kejsu, do 500 komada, 2 špila, dealer, bb i sb žetoni. znam da je prije bilo u vemilu, 1000 komada za nekih 800kn, al toga više nema :hitthewal: |
|
e, hvala...to sam tražil :)
al, ovaj mi se više dopada |
taj i ja planiram uzet...ono mi je bio samo link u bookmarks pa sam njega ispalio :D
|
Ja samo ovdje uze. Malo skuplji, ali zetoni su numerirani
|
Ja sam isto u Dalgenta uzeja ovaj, i draze mi je da nisu numerirani.
Pa mozes onda sam po prilici odrediti kolko je koji ;) A ima i u dalgenta numeriranih zetona, i to vise vrsta... E ako uzimas iz dalgenta, obavezno kupi i dodatne full plastic karte ... jer ove sta dobijes u caseu su smece tesko. |
ja sam dobio taj cili kufer na bwinu :rolleyes:
ja i frend igramo malo vise od god dana i imali neke bodove za zamjenit pa smo uzeli taj kufer |
Citiraj:
najviše mi se dopadaju ove karte, al malčice su preskupe :fiju: |
Dajte recite, jesu žetoni onak, teški ili su lagani skroz, ko dječji.
Frend ima set kupljen u NY, i ti su jebeni, skroz teški, zvekne dok ga baciš... |
Citiraj:
Moja ekipa uzela dva kofera. i 5 špilova plastikanera. |
Citiraj:
Zetoni sigurno nisu kao djecji, e sada kolko su teski u odnosu na te iz ny neznam. Ja zadovoljan. Cuje se kada ga bacis :fiju: Karte su plasticne. Mozes otici do covjeka pa vidi |
Citiraj:
http://www.pokershop.hr/index.php?ac...f3b0e3f2aace0f Jer ako jesu, onda se ovo fakat isplati! Pogotovo ako uzimaš zajedno sa 1 ili 2 frenda! Ako su 2 špila 16x kuna, onda ova tri vrijede oko 240 što ispada samo žetone 1/2 kune po komadu, +još case i sve. full fora! |
nope...to su ove karte :)
http://www.pokershop.hr/index.php?ac...f3b0e3f2aace0f al opet, taj set se isplati jebeno ako misliš manje turnire za zabavu organizirati :) |
Ako tko hoce karte kupit javite se meni na pm imam unikatne dekove tipa tally ho black viper...i black tiger bicycle
|
Gdje kupit set za poker u Šibeniku do 300 kuna? Jel ima npr. u intersparu u stalnoj ponudi?
|
konzum ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |