![]() |
Poreporuka za video capture screena
Trebao bih preporuku za neki program za video capturing "rada na računalu".
Želio bih napraviti video kako se rade osnovne radnje u nekom programu. Jednostavnije je nekome dati da pogleda 5 minuta, nego x puta obješnjavati. Program o kojem se radi je za video nadzor i vjerovatno bi se vidjele (tj bilo bi dobro da se vide) i kamere koje snimaju u živo. Kažem to zbog toga što sam tu i tamo radio Prt Scr nekih programa koji vrte video i video se nije vidio. Krenuo sam Googlati i skidati programčiće, ali bio bih zahvalan ako mi netko može skratiti muke .... Hvala ... :fala: |
Camtasia Studio.
|
fraps ?
|
:fala:
Kada završi ova obrada koju čekam još neko vrijeme, isprobavat ću ... |
Citiraj:
|
Nisma još ništa probao , ali na prvi pogled, mislim da će Camtasia Studio biti prva na na redu ...
Demoi mi izgleda i predobro za ono što tražim ... Capture in HD !! ( ?? ) Mislim da mi to ne treba, ali ... naravno da ću to prvo probati ... Thanks ... |
Camtasia Studio je super. Baš Studio. Jednostavan, fukcionalan i odličan help. Za 20 min složio mali demo i sve 5.
Ali ostaje jedan problem kojeg sam se bojao. Softvare za nadzor prikazuje u 4-16 prozora sliku sa kamera ili sliku snimke. Capture ide super do tog dijela kada treba otvoriti te prozorčiće. Onda staje svaka komunikacija softvera za nadzor i ostatka svijeta ... Probao sam spojiti S-Video na Sony HC-85 kameri i snimiti čisti video, ali kvaliteta je dosta loša. Tj puno lošija u odnosu na ono što napravim s Camstasia Studiom. Sad sam već počeo Googlati kako spojiti VGA na S-video IN, ali mi baš ne miriši ... Dakle problem "Kako napraviti Capture Videa koji se vrti " ostaje .... Ako netko ima koju pametnu, neka slobodno ... |
snagit :)
|
Citiraj:
Citiraj:
tipa ovo (samo je ovo slika)? http://www.imagesforme.com/out.php/t641615_SNAG0002.jpg |
Jesi probao podesavati opcije u Camtasia-i ? Probaj iskljuciti Video akceleraciju ili obratno ako je vec iskljucena pa onda vidi sto se dogadja ja sam snimao video koji se vrti u playeru Camtasia Studiu 5.0 bez problema (6.0 nisam probao)
|
BTW zaboravio sam napomenuti da sam pustao video iz QuickTimea a ne iz Mediaplayera (iz njega nije radilo tj. imao sam samo still frame ali se nisam zamarao jer je radilo iz QTa :)))
|
Program za nadzor , tj playback konzola se smrzne kada ga pokrenem s upaljenim Camstasia studiom ....
Nakon 2-3 sata pokušaja sam skužio da mi i playback snimaka više ne radi, tj softvare (nekoliko njih) od Avermedie za VN (.dvr format) ne radi. Probao sve i svašta, de / re / un instal ali više ni nadzor ne radi .... Pomlatili se codeci i driveri ... Toga sam se i bojao ... Sutra (danas) kad dođem s posla ide reinstall windowsa i mislim da ide kamera na stalak i zdravo ... Mislim da je to jedini način da snimim "Avermedia Playback Console" i još par programa koji btw odlično rade svoj posao .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |