![]() |
KVARK - Problem - savjet -NO offtopic
u gore navedenom ducanu sam pronasao povoljni ups,
gore mi je brat i njemu sam prenio upute sta i kako kupit, (on nema pojma o kompicima), otisao u ducan i pitao ih da mu daju 800VA ups, marka i sve to.... dosao maloprije u split i sa sobom donio 400VA ups... sta sad? najrade bi ih skinio nukom odavde ali bas mi ih je ponestalo... oni su napravili gresku i sad ja o svom trosku bi trebao ponovo vuc 5kg opreme za zamjenit? -inace ujutro cu ih nazvat |
Re: KVARK - Problem - savjet -NO offtopic
Citiraj:
a)potrgaj brata b)kazni sebe c)priznaj da si se zajebo, tj. tvoj brat sto nije provjerio kakvu je robu donijeo, sto je duzan. No opet, mozda u Kvarku budu susretljivi, pa ti pomognu... |
Re: Re: KVARK - Problem - savjet -NO offtopic
Citiraj:
Mislis DONIO naravno.... |
Re: Re: Re: KVARK - Problem - savjet -NO offtopic
Citiraj:
|
bojim se da si totalno u milosti kvarka, jer je buraz trebao provjerit sto mu je isporuceno (mislim da cak pise na racunu).... mozda budu bozicnog duha pa ti zamjene
|
ok... bili ste od velike koristi... nikakve
end of topic |
Citiraj:
|
Svi prodavači u bilo koljem dučanu su đubrad pokvarena. Od svih dučana samo sa linksom nemam neugodnih iskustava. Jedva čekaju da ti nekaj podvale...
|
Probaj se dogovorit s njima telefonom, reci u cemu je problem, mozda i prodje ako prodavac bude OK i korektan, jer ne moraju ti vjerovat da si dobio krivi UPS...
A sto se tice prodavaca, totalno su unfair, koliko sam puta vidio da u racunu napisu jednu komponentu a kao slucajno ti daju drugu, naravno losiju! Volio bi vidjet da su nekom dali bolju komponentu od navedene u racunu! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |