![]() |
Zašteka miš i tastatura
Nemam ja problem nego ovo pištem za prijatelja.
Tokom igranja dote (mapa u warcraft 3) i igre hearoes of newearth (varijacija na dotu, ali zasebna igra, dakle nije war3 engine) mu se nakon odredenog vremena zaglave miš i tastatura. Uopće ne reagiraju,dok sama igra ne zaglavi,već sve vidi normalno na ekranu. Da bi uopće mogao izaći iz igre mora restartati komp.Poslije restarta sve je ok,sve dok sljedeći put u toku igranja ne zaglave ponovo. Izvan igre se ovo ne događa, tako da teško da je problem u tastaturi i mišu. U čemu može biti problem? |
Hm... jel se slika zamrzne, znači jel ima pokreta poslje kad to zašteka?
Ako sve skupa zašteka, znači slike ima ali nema reakcija, problem bi mogao bit u pregrijavanju nb_a |
jep, meni je (stari komp ) jedino wc3 mogao pregrijat. Znaci ne crysis, quake4, nego bash wc3(dota).
|
Napisao sam gore da igra nastavi ići, znaci ne zasteka nista osim tipkovnice i misa. Jucer smo igrali oko 4h i bilo je sve ok.
|
eventualno provjeri koliko ti cpu-u oduzme wc3 u tim trenucima, pogotovo ako si overklokao usb rate
|
Nije nista overclockano i sve je radilo godinama ok dok se odjednom nije pocelo to dogadat.
|
Jesu mis i tipkovnica bezicni ili zicni? Mojoj sestri se sa bezicnim misem zna dogodit da na sekund zastane i onda nastavi radit normalno.
|
probaj miša i tipkovnicu ili samo tipkovnicu prebaciti u ps2 port ako su ti trenutno na usb
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |