![]() |
nepoznati junak kao wlan DSL ISP
moram obavjestiti pucanstvo, da je neki susjed (hvatam taj signal) uzeo maxadsl sa onim wireless APom za 99kn... i eto sta se dogodi... svako neznanje se placa, a on nije stavio nikakvu enkripciju... :clap: sada moram brzo prebaciti AP od frenda da se spojim na dobrog susjeda...
suze radosnice mi teku, vidim gigabajte kako lete zrakom... ah, ah, kakva sreca, disciplina sve je veca :burn: |
Blago tebi ,e da ja imam nekog tako "pametnog" suseda
Samo nemoj pretjerati da nešto ne posumlja kad mu dođe račun za kojih desetak Gb prometa:D |
zasluzuje.... ajde lipo pokusaj jel mozes skinit 100GB ovaj misec... :beer:
|
pa prva 3 mjeseca su free :D mislim on ce placati pretplatu ja cu surfati i skidati :clap:
|
Bastard :D
|
1 privitaka
Prilažem sliku našeg novog ISPa :D
Razočaran sto je uzeo svega 384k :D :clap: Da li netko zna koji je pass ? :rolleyes: |
a sreckovica.... :D
to je jedna od rijetkih situacija u kojima mozes bit zahvalan velikom T-u sto je omogucio svakome wireless internet :D |
CatKiller se zali na brzinu prilikom surfanja... ali poklonjenom konju se u zube negleda (stara narodna poslovica)
:D |
Na koju maksimalnu daljinu se mogu hvatati ''dobri susjedi'' ?
Kolika je udaljenost od tvog ? |
mislim da bih i ja s antenom mogao uhvatiti ovog Catkillerovog susjeda:D
|
juce sam dok sam isao na fax imao upaljen laptop na suvozackom mjestu u autu, i bio upaljen netstumbler, da malo "pronjuskam" zrak oko mog kvarta, da vidim da li se pojavio neko novi... mogu reci da ConnectionPoint SSID-ova (bez WEPa) ima barem 5 komada, sada samo treba malo biti pametan pa to iskoristiti... zvijela HOCU INTERNET (a nemam mozga) generacija
:burn: |
kako je stanje u hr sa besplatnim WLAN pristupnim tockama? Ima li sta na faxovima?
|
Citiraj:
|
....sad znam kaj hoću za božić, antenu ili možda wlan modem...:D :D :D :D
|
Naravno uz pripadajućeg susjeda... :D
Sad ima neograničena količina HotSpotova u gradu :D |
ja na zalost nemam nikog ublizini...
|
He, he ovo je do jaja...:D
|
Baš ste zločesta deca....:D
I onda se bunite protiv T-mobila.... |
Citiraj:
|
lol koja kuja xD
|
Citiraj:
Matematici netreba ima 1GBps vanjsku vezu. |
Citiraj:
|
a cuj neznam za taj t-cum router al moj linksys ima fino drzis 5 sekundi reset i restirat se na tvornicke postavke sto znaci pa pa pass
|
Citiraj:
osim ako ti neko ne flasha u AP readme.txt, onda teško da ga šta može vratiti u život :D |
Pa t-com služba ti defaultno postavi telefonski broj žrtve!
|
Citiraj:
ili samo 123456, ili 01/123456?? ajde malo detalja daj :D |
Stave ti broj u obliku xxxxxxx ili ako imaš tri znamenke onda u obliku xxxxxx! Znači samo broj bez ičega.
Pitaju te ako uopće želiš password i kažu da oni samo smiju staviti telefonski broj i ništa drugo. P.S. Taj login screen od siemensa ti se pojavi i ako nemaš pass tako da probaj samo kliknuti login ili šta već ako je na njemačkom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |