PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Windows se "ne diže" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=155610)

Zica 10.08.2009. 13:42

Windows se "ne diže"

Ljudi pomagajte sto prije jer sam zajebo stvar. Znaci sa bootvis sam isao optimize system i kad se restartao comp pisalo je optimizing system ali to je trajalo 3-4 sata pa sam ugasio to i comp jer mi se nije dalo cekati da to zavrsi. Kada sam ga opet upalio izbacilo mi je ono start windows in safe mod, start windows normal i to ali sta god odaberem opet se vrati na to isto di pise za safe mode, normal i to...
Sta da radim hito je???

Doink the Clown 10.08.2009. 13:45

Easy now, don't panic, pokušaj ubaciti cd od winsa i odaberi opciju Windows repair :kafa:

Zica 10.08.2009. 13:59

Stavio sam repair al pita me wich windows installation would you like to log onto i mogu upisati samo jedno slovo al neznam sta.

EDIT:

probao sam to ali me pita administrator password koju neznam, ima li jos ideja hitno je :(

Joke 10.08.2009. 14:34

Citiraj:

Autor Zica (Post 1403034)
probao sam to ali me pita administrator password koju neznam, ima li jos ideja hitno je :(

Ti si usao u recovery console? Mislim da je kolega clown mislio na repair (odnosno da pregazis postojecu win instalaciju)? Clown ako sam krivo kuznio ispravi me..

Doink the Clown 10.08.2009. 14:36

Citiraj:

Autor Joke (Post 1403039)
Ti si usao u recovery console? Mislim da je kolega clown mislio na repair (odnosno da pregazis postojecu win instalaciju)? Clown ako sam krivo kuznio ispravi me..

Nisi u krivu kolega patak, točno sam to mislio, bootat win cd i odabrati win repair opciju, piece of cake ;)

Zica 10.08.2009. 14:38

da ali onda mi pocme instalirati windowse nakon repair a nezelim nove windowse i da mi izbrise stvari iz compa

EDIT:

ok sad sam sjebo sve isao sam na instal i tamo repair i kad je zavrsilo pocelo mi je instalirati windowse pa sam restartao da nebi izgubio podatke od prije iz compa i sad nemogu repair opet, sta da radim a da mi ne nestanu stvari iz compa

domy_os 11.08.2009. 14:46

Bravo, onaj jedan zajeb se možda i mogao popraviti, ali dva zajeba nikako. Bootvis je vjerojatno "pumpao" log datoteku u beskonačnost pa si zato toliko dugo čekao. Sad podatke možeš prebaciti samo ovako:

1. spojiti disk na drugi komp ili preko vanjskog kućišta ili Kama adaptera
2. instalirati Windowse na drugi disk, particiju ili drugi folder
3. bootati neku live distribuciju Linuxa ili Hiren's Boot CD pa kopirati

Kad to napraviš, ispočetka instaliraš Windowse i to je to, nažalost, jer ne znam u kojem stadiju si prekinuo repair.

Zica 12.08.2009. 20:34

evo restartao sam windowse i prije toga sa ubuntu usao i sacuvao si neke stvari...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47.