![]() |
Mx1000
Razmisljam da ga kupim, pa me zanimalo dali se s njim dobije punjac, tj stalak di se on puni, ili idu obicne AA baterije unutra ?
fala |
Unutar miša su punjive baterije koje se nadopunjuju čim miša staviš u cradle!
Iako mislim da je MX510 trenutno bolji miš za gejming... |
frend mi ima tog misa i barem kod njegovog primjerka pojavljuje se jedan poprilicno iritantan problem - kad dignes misha s podloge i opet ga vratis dole triba mu jedno pola sekunde da ponovno pomakne kursor
sada ne znam da li se ovo dogadja kod svih primjeraka ili samo nekih serija ili mozda na samo njegovu misu ali taj mis definitivno nije za igranje |
A koju gospu ga diže s podloge? Koji je to potez? :D
|
Citiraj:
Zbog toga i nemam namjeru kupiti dotićno gaming sranje od miša :p |
yup... mis izlgeda ludo i znam kako svi reagiramo kad vidimo laser na misu... ali to je uglavnom to...
500 je legenda... :beer: i samo legende igraju s 500icom... (jesam spomenuo da ga ja iman?) :D |
a mi koji vozimo mx510 nismo legende? :cool:
|
Citiraj:
|
ma kakvi mx-ovi, dual optical rox... :burn:
|
o_Ok! Nagovorili ste me!
Kupujem MX510 + Steelpad thx! |
Citiraj:
|
MX 700 je puno bolji mis za igranje od MX1000 ali opet nije ni do koljena nijednom zicanom. :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
samo moze bit jedna legenda... a to je prvi 500....
dual nije nista, mozes ih stavit 10 , razlika je ne zamjetljiva |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedina stvar koja mi fali kod dual optishe je prokleti tiltwheel :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam prije MX500 imao DualOpticala... Ne znam po cemu bi taj mis mogao bit bolji... I jedan i drugi su kvalitetno izradjeni... dual ima manje tipaka... MX500 bolje pase u ruku... (bar meni) Ali ona najvaznija razlika, zbog koje sam se i rijesio duala, je brzina optickog senzora... Dualoptical jednostavno ne moze podnest brze pokrete... Pri svakom malo brzem pokretu mis se zblesira... A s mojim malenim sensitivitijem u CSu, spore pokrete nikad ne radim... |
stvar osobnog izbora... ja ne volim da je miš načičkan raznoraznim tipkama koje (barem meni) samo smetaju i što ih je više veća je vjerojatnost da neku opalim slučajno... mx500 sam svojedobno imao kojih mjesec dana na probi i jednostavno mi nije ravan dualcu... a što se tiče brzine, s dual opticalom rasturam već dobre 3 godine po raznoraznim fps-ovima i nikakvih problema nemam... a isto kao ti volim igrat s malim sensitivityem i mahat mišem naokolo... :D možda je tvoj bio faličan... ;) eh da, postoji dobar broj podloga s kojima dual optical ima problema, možda ti imaš jednu od takvih...
|
Citiraj:
Jel igras sta CS:S ?? Uglavnom kupio sam MX510 , kad ustedim kupit cu neki pad. Dvoumim se izmedu Steelpad i FuncPad. |
Citiraj:
|
Mene zanima od strane vlasnika MX1000 da li im je lijeva tipka na mišu mekša (osjetno) nego desna?:confused:
|
Citiraj:
Nije |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:44. |