PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Prijevoz (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15539)

marac 21.12.2004. 07:55

Prijevoz

Zanima me ako netko ima planove krajem prvog mjeseca ici iz Rijeke prema Zagrebu a ima auto i bio bi voljan ucinit mi uslugicu.

Stvar je takva da treba jednu (malu) iguanu prevest iz Rijeke u Zagreb a u busu ne zele cuti za prijevoz gustera a postom to bas i nebi islo.

Iguana je vec placena i trebalo bi je samo podic u Rijeci, biti ce "zapakirana" u plasticnom boxu iz kojeg nemre pobjec ali bi bilo pozeljno da u autu nema djece koja bi se malo igrala s njom.

Dakle ako netko ide nek me kontaktira na PM ili mail!

Zahvaljujem!

Paske 21.12.2004. 11:24

E jesi legenda :rolleyes:

marac 21.12.2004. 11:39

Citiraj:

Originally posted by Paske
E jesi legenda :rolleyes:
Zašto :rolleyes:

Posto ima pun kufer ekipe iz Rijeke zasto ne spojiti ugodno s korisnim, kao da bi nekom bilo tesko pokupit skatulicu velicine 50*30*20 i pri tome zaradit 50kn za niš.

Išao bi ja sam ali mi se ne ostavlja 300kn za benzin jer me onda iguana jeftinije ispadne u Zagrebu :rolleyes:

marac 21.12.2004. 11:43

pošto ti imaš dizelaša (jel?) idemo zajedno, nalijem ti 25L loža u rezervar i pičimo :D

Mailman 21.12.2004. 12:06

Probaj s kuririma, tj. HPExpressom, Cityexom, Overseasom itd...

marac 21.12.2004. 12:11

Citiraj:

Originally posted by Mailman
Probaj s kuririma, tj. HPExpressom, Cityexom, Overseasom itd...
Mislim da zive stvari ne prevoze, ne prevoze vise cak ni motore :rolleyes:

budem ih nazval pa cu vidjet makar sumnjam da i ako se moze da bum preko njih to obavio jerbo takav "paket" se mora s obzirom na temperaturu dostaviti u 2-2,5h i nemoze biti baceno u kamion samo tako itd....a sad opet da mi doma dodje mrtva zivotinja nije prihvativo kako moralno tako i financijski.

ßellerophon 21.12.2004. 16:22

reci za koliko si je nasao? i di?
meni su iguane genijalni kucni ljubimci ali ode u ST dodu oko 1k...

brzi181 21.12.2004. 16:27

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon

jebes iguane. nabavi anakondu

marac 21.12.2004. 21:54

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon

naso sam je kod privatnog uzgajivaca gmazova u Rijeci,
cijena je manja nego ta u Splitu pa ako te vise interesira posalji mi PM pa ti kazem sve detalje.

Fleks 23.12.2004. 20:03

Ja imam mačku i sad da zemem iguanu kak bi se to dvoje slagalo? :D Mačak se ne slaže sa PC-em jel je guro šapu u side blowhole pa je bilo oštrenje panđi.

marac 24.12.2004. 01:35

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Ja imam mačku i sad da zemem iguanu kak bi se to dvoje slagalo? :D Mačak se ne slaže sa PC-em jel je guro šapu u side blowhole pa je bilo oštrenje panđi.
Ovisi kakvu macku imas a i kakva te iguana spopadne, ja isto imam macka i nemislim da ce biti ikakav problem to dvoje drzat zajedno.

miato 24.12.2004. 08:04

evo ja cu za novu mozda u rijeku. Ako sigurno odem, javim ti na vrijeme, pa pokupim zivinu. samo se nadam da joj ne smetaju alkoholne pare :p

inace, frendica je busom slala neku zivotinju (zamorca, hrcka, tako nesto), u dubrovnik, dogovorila se s vozacem i ostavila mu par desetaka kn.

tak da je to sve stvar dogovora, vjerujem da i tebi moze covjek busom poslat.

Fleks 24.12.2004. 10:48

Citiraj:

Originally posted by marac
Ovisi kakvu macku imas a i kakva te iguana spopadne, ja isto imam macka i nemislim da ce biti ikakav problem to dvoje drzat zajedno.
Kad istestiraš javi ! :D

Trek 24.12.2004. 12:51

kak ce testirat ;) ono stavis prime95 da provjeri dal su stabilne ;)

Chuby 24.12.2004. 15:09

Citiraj:

Originally posted by Fleks
dobro si prosao, moj cucak je naganjao maminu macketinu i zaletili se oni iza mog kompa u HRPU kablova...... kakav kaos, potrgane plastike ko u prici i onda jos ISDN NT ne opadne na macketinu nego na mog peseka a macketina iskoristi guzvu i moj sok i smugne van prije nego sto sam ju uspio pogodit necim tupim i teskim :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46.