![]() |
Prijevoz
Zanima me ako netko ima planove krajem prvog mjeseca ici iz Rijeke prema Zagrebu a ima auto i bio bi voljan ucinit mi uslugicu.
Stvar je takva da treba jednu (malu) iguanu prevest iz Rijeke u Zagreb a u busu ne zele cuti za prijevoz gustera a postom to bas i nebi islo. Iguana je vec placena i trebalo bi je samo podic u Rijeci, biti ce "zapakirana" u plasticnom boxu iz kojeg nemre pobjec ali bi bilo pozeljno da u autu nema djece koja bi se malo igrala s njom. Dakle ako netko ide nek me kontaktira na PM ili mail! Zahvaljujem! |
E jesi legenda :rolleyes:
|
Citiraj:
Posto ima pun kufer ekipe iz Rijeke zasto ne spojiti ugodno s korisnim, kao da bi nekom bilo tesko pokupit skatulicu velicine 50*30*20 i pri tome zaradit 50kn za niš. Išao bi ja sam ali mi se ne ostavlja 300kn za benzin jer me onda iguana jeftinije ispadne u Zagrebu :rolleyes: |
pošto ti imaš dizelaša (jel?) idemo zajedno, nalijem ti 25L loža u rezervar i pičimo :D
|
Probaj s kuririma, tj. HPExpressom, Cityexom, Overseasom itd...
|
Citiraj:
budem ih nazval pa cu vidjet makar sumnjam da i ako se moze da bum preko njih to obavio jerbo takav "paket" se mora s obzirom na temperaturu dostaviti u 2-2,5h i nemoze biti baceno u kamion samo tako itd....a sad opet da mi doma dodje mrtva zivotinja nije prihvativo kako moralno tako i financijski. |
reci za koliko si je nasao? i di?
meni su iguane genijalni kucni ljubimci ali ode u ST dodu oko 1k... |
Citiraj:
|
Citiraj:
cijena je manja nego ta u Splitu pa ako te vise interesira posalji mi PM pa ti kazem sve detalje. |
Ja imam mačku i sad da zemem iguanu kak bi se to dvoje slagalo? :D Mačak se ne slaže sa PC-em jel je guro šapu u side blowhole pa je bilo oštrenje panđi.
|
Citiraj:
|
evo ja cu za novu mozda u rijeku. Ako sigurno odem, javim ti na vrijeme, pa pokupim zivinu. samo se nadam da joj ne smetaju alkoholne pare :p
inace, frendica je busom slala neku zivotinju (zamorca, hrcka, tako nesto), u dubrovnik, dogovorila se s vozacem i ostavila mu par desetaka kn. tak da je to sve stvar dogovora, vjerujem da i tebi moze covjek busom poslat. |
Citiraj:
|
kak ce testirat ;) ono stavis prime95 da provjeri dal su stabilne ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |