![]() |
Tko je za Chat Grupu? i Gdje??
evo jos jedan koristan poll... :D
dakle glavna ideja bi bila da mozemo se organizirat igrat igrice preko neta zajedno i da napravimo koji klan... : goood : sigurno ce bit i jos + ili - za ideju pa napisite... |
zar je uopće moguće složiti chat sobu na ICQ koja FUNKCIONIRA ?!?!!?! :)
|
je ako svi imaju istu verziju icq-a .......
|
Koja igra :confused:
|
pa, mozemo pocet sa CoD ili AA?
nije bas lako svima nabavit WoW iako znam da bi ti rado imao PcEkspertus Guild.... :D |
Vec sam u klanu NOB Mrcine (www.mrcine.org). Igramo CoD i ET :)...a chat grupa...ja sam skoro pa uvijek online na MSN :D
|
ne nisi... : nono : ja sam uvijek online... :D
|
:P ... bit cu i ja jednog dana :D
|
VIVAL MSN :D
jedini produk iz microsofta koj stvarno volim... f**k ICQ prespor je i tup.... |
UUmm .... FYI - ja ne chatam :D
Gubim dragocjeno WoW vrijeme :D |
FYI ... sta se in-game chat ne racuna? -ispisen 5 recenica u minuti dok igran MMORPG, sta si ti sutljivi elf? :D
|
Ja sam Mighty Taureen :D
Kaj se tiće ina game chata - dont get mi started :rolleyes: Još kad počnem spamat in game mailove :o Im a sick man, I need help :D :smoke: |
Citiraj:
|
Ja igram CoD
|
ja na netu ne irgam nič zato jer me uvek svigde hbijeju u roku od par sekundi , naravno to je zato jer ustvari ne igram na netu :rolleyes: :D , ali dajte mi snajper i ja bum drage volje sedel negde na nekakvom vrhuncu ili gde več i radil svoj omiljeni posel
targeting targeting targeting --- target located and locked ---- fire --- target is on the flor and e'int moving anny more :p to mi ide najbolje :) |
...imam icq...
...a igram malo kanter s par frendova na netu... : Machineg ....ma trebalo bi neku forumijadu organizirat...a ne chat...:) |
Citiraj:
ali dugo već niš nije organizirano ( hojzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa javi se!!!) |
Pa nedavno je bila forumijada...;) ... haha...a nema veze...moze bit za kojih...mjese dana...svakako mi treba neki izgovor da dodjem u ZG :D
|
igram Counter strike Source u HR klanu ZS - zulu squad nick name = ZS|Defendpeace
imam ICQ i broj je : 169-817-430 postajte brojeve da se mozemo dogovorit, IRC mi je prenaporan za koristit |
Na mIRC-u se moze napraviti pravi chat kanal :D
|
icq broj mi je u profilu....:)
|
Citiraj:
|
aaa...to si ti:)
...i mislia sam si da je netko s pc experta;) ..nego, nece me biti na netu dva dana:( jer idem na neki seminar u tuheljske toplice i ne znam kak cu prezivjet bez kompa...:confused: ...cujemo se...i ajd, ako netko organizira kakav chat daj mi javite....:) |
Samo sto sam ja 99.99% vremena invisible :).
...a ja sam od sutra bez neta...do kada...pojma nemam... :( |
Ja sam isto na ICQ.... 193 335 575
|
meni je skype puno bolji od icq-a, mozes chat-irat, razgovarat prek mreze neovisno sta radis, prek net-a...
nick mi je marin_1982 jel ga koristi tko od vas?? |
ja koristim Skype onako da pricam s frendom i to, ali mi ga se ne da koristiti jer jako opterecuje vezu pa kad surfam ide sporo, ali koristim i teamspeak za komunikaciju s frendovima iz CSS klana dok igramo.
|
Citiraj:
da da...skype je zakon, ali istina i to što kažeš da opterećuje vezu, kad surfam glas se isprekidano čuje, neki put zna bit koma, e da je brža veza onda bi bilo OK. |
probao sam i ja s teamspek-om al nam je na lanu uzasni kasnil zvuk i nisamo ga znali podesit, a galsovna komunikacija nam je bila najvaznija. zato skype. meni zauzima 0.08% od 100Mbps, neda mi se racunat koliko je to cega
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |