![]() |
SeaSonic SS650HT, Iskustva?
Evo vidim da su u vemilu dobili navedena napajanja, ovo:
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1011561 Zanima me ima li iko na forumu ikakvog iskustva s navedenim napajanjem, izvrtio sam hrpe stranica na netu i prakticki znam dosta toga o tom napajanju, dakle dali ga je iko imao u kanti! Mislim da bi meni za kofu bilo dosta! Vozdra! |
Pisao je wolverine o tome na temi o napajanjima,koje kupiti,iskustva,preporuke,itd.Vjerujem da ćeš tamo naći šta tražiš,post će ti biti možda i premješten na tu temu.:chears:
|
to napajanje neodoljivo podsjeca na corsaira tx650, dao bi se kladit cak i da je rijec zapravo o istom napajanju s malo izmjenjenim brojem konektora.
|
Danas pogledao ta napajanja u ve-mil-u i nisu retail pakiranja (da budem točan dolaze potpuno bez ikakve kutije) i nemaju sleevane kablove, pa mi to sve nešto smrducka.
Ali ako netko ima nešto pametnije za reći, go ahead. |
U šibeniku ista stvar,u ve-milu u robnoj kući City life. Napajanje bez ičega,čak ni vrećice.Ali specsi su odlični koliko se sjećam.Gledao sam Evereste 80+ i ove Seasonice.
|
Layout tog Seasonica i TX 650 je identican (razlika je u par kondica).
Cors ima duze kablove i 2x 6+2pin PCI-E (Seasonic ima 2x 6-pin). Nesto se spominjalo na SPCR-u da nisu tihi koliko se inace ocekuje od Seasonica, ali ni da su (pre)glasni. E da i s Corsom dobijes kutiju i platnenu vrecicu za nosenje :D U ZG-u je Cors jeftiniji 20 kn |
Cors jeftiniji, isto napajanje, kutija i provjereno jel. Tko se dvoumi?! Ipak, čemu toliko struje?! :-)
|
Pa citao sam po internetu da corsair 650tx je u biti rebrad tog seasonic-a, ali sad ako dolazi tako golo bez kutije i icega onda vjerovatno uzmem tog corsaira, ali neda mi se petljat s tim narudzbama i cekanjem, a ovo mi je blizu!
|
E da zasto struje pa ovaj tagan kojeg sad imam je vec tu neko duze vrijeme nekih 5-6g ko ce ti znat vise i sad bi uzeo nesta sta bi bilo dobro iducih par godina!
|
Nakon sta sam ih vidio u vemilu, te seasonice jelte nisam bas bio odusevljen vjerujem da je napajnanje kvalitetno i sve ostalo, ali brate kablovi su goli! Narucio danas cors650tx, ekipa hvala na pomoci!
|
ne vjerujem kako ste vi ljudi lijeni koristit tražilicu... a i thread vam stoji prvi na stranici :suicide:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=152263&page=2 složi se sticky, sve vam se da na pladnju i opet ste lijeni čitat :nono: btw SS-xxxHT je OEM serija napajanja dakle normalno je da dolaze u rinfuzi i da nemaju sleavane kablove, Retail verzija dolazi pod imenom Seasonic S12 E+ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |