![]() |
Pri flashanju BIOS-a nestalo struje
Tako nešto se samo meni može dogodit...Čak nije ni nestala nego je samo na trenutak pa' napon, al eto, to je bilo dovoljno:fuming:
Sad iman novu ploču, s kojom ne mogu ništa, naime neće se uopće upali, svijetli na njoj ona lampica koja (valjda) označava da uredno dobija struju, al od paljenja ni P. Kakvi su mi daljni koraci...ima li pomoći:fiju: |
Da nestalo struje...a neki dan si tražil moddane BIOS-e po netu?:D
Probaj izvadit bateriju pa kad je vratiš probaj pokrenut flash sa floppy-a...(ak se upali) |
Nosi na reklamaciju! Ak imaš garanciju!
|
Reklamiraj.
Iako ti je jedina pomoc mislim nabavka novog cipa i moljakanja Bubbe da ti preflasha doticnog :) Das mu 2-3L Silvanca i mislim da ce brzo omeksati :D |
Nosi natrag u trgovinu ako je pod garancijom, ne isplati se prčkati oko toga ako možeš dobiti novu matičnu.
|
Citiraj:
Proba san već s baterijom...probat ću opet... Reklamacija? Koje su šanse da će proć? |
ako moze dobiti novu maticnu to je pravo pitanje :)
|
pa nesmije rec da je flashao bios.
Samo nek veli da je ujutro palio komp i ništa se ne događa. Malo se pravi blesav i kao nemaš pojma o nicemu i bude išlo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ista situacija se desilo meni i frendu dok smo flashali ABiTicu, u HGSpot je prošla reklamacija. Samo se treba pravit blesav. :fiju: |
Citiraj:
Nula bodova. Ajde, nek onda bude reklamacija pa ako prođe, prođe, ako ne Bubby:D Fala ekipa;) |
Flashanje originalnim BIOS-om te kvarovi vezani za to ulaze u uvjete garancije. Reklamiraj.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
do kud ti je dosao flash??ako je flashao dio,znaci boot block,mozda se moze sa flopijem spasit stvar!!!jel ti se upali ekran nakon jedno 3 puta zaredom sto ga palis?i onda bi trebao reci insert floppy disk nesto bla bla....to je davno na nekoj 754 maticnoj palilo...
al ak imas garanciju,nemoj razmisljat nista uopce! |
Citiraj:
|
A jesi car, kolka je to vjerojatnost da ti padne napon pri flashanju matične i sjebe ju......lolčina!
A ništa, sad budeš još bolje prošo ak ti uvaže reklamaciju! |
Citiraj:
Ali moja mbo nije imala garu, pa sam je posla u links (u zg) i za 150kn su je re-flashali... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Unatoč tomu, 1. post je editiran…:fiju:
|
Prošlo:goood:
Staru nisu uspili popravit pa šalju novu koliko san skužija, moja šteta je na kraju jedino malo manje od 100 kn poštarine, al dobro je, to je nekih 10% vrijednosti ploče tako da san i više nego zadovoljan ovim raspletom:) fala na savjetima;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |