![]() |
Da li netko zna kako maknuti system security?
frend je pokupio neki gadni virus/trojan (sta god da je) pod imenom "system security" koji mu iskace svakih par sekundi s laznom listom virusa koji su kakti na njegovom kompu.
probao sam guglat i naisao sam na par rjesenja koja ukljucuju kopanje po registry-u, al bojim se da ne sjebem nekaj i ne unistim windowse. ak netko ima provjereno rjesenje.... :chears: |
A da probate sa nekim od Antivirus programa? :fiju: Ili dajte u ruke nekome tko zna? Ovo sto si napisao se rjesi bez problema. Nod32 itd...
|
ima instaliran nod32 (updejtan) al on nista ne registrira
zato i pitam ovdje |
pogledaj si ovo pa probaj KLIK
|
ok, tnx, pogledat cu
|
imam isti problem, jel nasao ko rijesenje?
|
Kao što je već rečeno, ne bi trebalo bit problema.:stoopid:
|
Ova gamad se rjesava ComboFix ili SmitFraudFixom. Skinite program, restartajte komp i obavezno u safe mode. Pokrenite SmitFraudFix i pustite da on to malo rascisti, zatim si skinite HijackThis i ako znate obrisete sumnjive startupove sumnjivih datoteka npr. xyrf.exe. U Hijacku jos vidite i path tih datoteka pa za svaki slucaj jos odete u foldere tih datoteka i rusno ih izbrisite, i zatim ispraznite recycle bin. Restartajte komp i kad se vratite u windowse napravite deep scan s nekim antivirusom. U vecini slucajeva ovo bi trebalo biti dovoljno rjesenje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |