![]() |
Cooler Master RC 600 Gladiator
Mislio sam uzet to kucište pa eto da pitam dal je to pametno/dobro.
Radi se o OVOM kucištu. Dal je vrijedno tih novaca? Kakav je pleh? Cisto po izgledu i mogucnostima mi se jako sviđa. Ima li boljih za te novce? U smislu provođenja kabela,hlađenja... |
Citiraj:
|
ma ogranicen sam ja još više od 600 krznenih.
tražim u tržnici pa nikak nešto pošteno dobit. Pa razmišljam o tom. cito sam reviewe i stvarno mi se cini ok za tu lovu |
Sa svojih 8,5kg materijal od kojeg je napravljen ne može biti šrot. Ne znam koliko je isplativo obzirom da je razlika do CM690 samo 40kn.
|
Samo sad koje je bolje?
Gledano na sve. Dakle hlađenje, mogucnost skrivanja kablova,kvaliteta... |
Ako možeš još toliko nadoplatiti uzmi si svakako CM690, ima bolji protok zraka = niža ambijentalna temperatura u kućištu.
|
Sviđa mi se feature koji omogućava skidanje cpu hladnjaka bez micanja matične, dakle promjenu backplatea. Ne znam samo kako to u praksi drži vodu.
|
Bas sam malo gledao ovdje http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=6564
Kuciste je odlicno i svidja mi se mada malo vise naginjem prema CM 690. Posto tebi (Luxx) svaka kuna igra ulogu onda bi bila topla preporuka da ga uzmes. Nadam se da cu ja i svog Soprana zamjenit sa necim takvim. Netko je napisao da postoji mogucnost mjenjanja backplatea bez skidanja maticne i to nije lose. Pogledaj na ovom mom linku vise slika. |
Citiraj:
Kod mog HAFa nažalost ja to ne mogu koristiti na svojoj x58 ploči jer joj je CPU socket malo dolje i lijevo u odnosu na tu rupu na MBO trayu. Na na C2D sustavima odlično radi |
zanima me tko ima ovo kućište tipka za gašenje led diode na prednjem ventilatoru.
da li ostane ugašena ili se mora ponovo gasiti svaki puta kod uključivanja kompa? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |