![]() |
telefonski spam(dialer)
danas zove neka zenska na kucni i veli osvojili ste 3000kn nagrade jer smo izabrali vas broj posto redovito placate telefonske racune...i veli kako bi potvrdili nagradu trebate nazvati ovaj broj 0088213881862 i ja nju steram u 3PM,skinem joj sve svece sa neba i ispod zemlje,kako je glupa,da koji qrac ona misli da sam ja se jucer rodio,nek si ona mamu nazove na taj broj itd...ko nezna taj broj je negdje u 6PM odavde i placa se oko 35kn/min,taj broj je bio u onoj sms poruci mislim,ako ne isti onda slican,koji je qrac sa ovom drzavom,sa tcomom uopce,a svim zivim,jad i bijeda,nemam rijeci...
|
nemogu vjerovat, ??? šta baš taj broj ili si ga izmislio!?? da telefonske račune!
|
zapiso sam si taj broj,kako me zivciraju ti pederi,najgore je sto ce to neko popusit
|
to je satelitski telefon čini mi se... bilo je sličnih caka prije nekih godinu dana sa sms porukama... isto dobiš broj, kaže netko ti je ostavio poruku, nazovi da čuješ...
|
to je bilo na TV-u!!!,mislim čak i na dnevniku
bili su u Dojče telekomu a oni naravno se pravili mutavi šta,ko,gdje?,neznamo mi ništa:rambo: |
25 kn +PDV po minuti. I nije tak strašno:D
|
dodaj tome 50kn+pdv za uključenje... dakle u prvoj sekundi, a pošto je najmanja obračunska jedinica kod nas (još uvijek) minuta, znači u najboljem slučaju 75kn+pdv...
|
pocelo, eh? :D
morat su sazvat obiteljsku skupstinu da objasnim sta DA sta NE... P/S u biti... nadam se da ce mene nazvat i da cu se ja javit, pocet cu sprehu, navlacit nju da ONA TROSI!! :rambo: |
ma da mene opet nazove ja bi joj sve isto ko i do sad reko
|
Citiraj:
|
ma treba ih sve zatuc,jel se moze trazit ht da ti vele koji je to broj koji te zvao?
|
Pa šta se buniš, potrošit ćeš možda nekih 200-njak kuna na par minuta razgovora, šta ti je to naspram onih 3000 kn koje ćeš zaraditi..:D :D :clap:
|
jel moze neko postati broj sa kojeg zovu? mogu im lako uci u trag (neke veze u HT-u) pa da organiziramo jedan "miroljubiv" prosvjed
|
ak me nazovu cu ti moc rec broj ali posto mi broja nema u imeniku neznam oce me zvat...
|
I meni je jučer zazvonio telefon. Ista stvar, žena je snimljena na sekretarici.
|
ajmo ekipica koja ima isdn linije neka instalira moony na njemu se prikaze pozivni broj ako se nevaram...
Ja bi joj isao noge polomiti da je u jebenom dubrovniku... (ja sma u zg-u) pa nemozes vjerovati na sta dizu ljude djubrad mutava.... |
Citiraj:
Ali u svakom slučaju, računu se crno piše. |
Theh ... teta doktor nije navikla razmišljati :D
|
kao ni vecina doktora koje sam (nazalost) imao prilike upoznati... od 100 doktora, njih 2-3 su stvarno prava gospoda, kulturni i pametni, a ovo sve ostalo je jad i bijeda koji su zeljni "statusa" i "sjaja"
|
Citiraj:
nhf anyone, j/k |
Citiraj:
|
Citiraj:
inace zar nema nitko od vas koje je zvala doticna zena CLIP (prikaz broja) ? |
A džabe ti je i Clip kad možeš sakrit broj. To, koliko znam, svaki Siemens Gigaset može. Zovnit ću te ja sa svog, pa ćeš vidit da me nećeš "vidit". :D
Zato imam dva telefona u kući, pa ovisno o tome koga zovem, biram odakle ću zvat. Kad zovem mulce da ih navučem da zovu 80800327416876418718174187561511, onda sakrijem broj.:D |
jel zna netko jel moguće kod nas aktivirat soclip?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |