![]() |
Nero 9 Free Version [DOWNLOAD]
Kome nisu potrebne dodatne funkcije, te je zadovoljan samo sa prženjem medija i kopiranjem, Nero je predstavio potpuno FREE verziju Nero 9.
Jedini uvjet za neograničeno korištenje “Nero 9 Free Version” jeste unošenje vaše Email adrese. Kod ove verzije uskračena je večina multimedijalnih dodataka, ali ze neke korisnike “Nero 9 Free Version” bi svakako moglo predstavljati zanimljivo riješenje, bez pretrpanih opcija i sa jednostavnim sučeljem. Download možete preuzeti ovdje. Source: ocklub.net |
Hvala za info.:)
Šteta samo što nisu ubacili i Cover Designer...:p Zna li netko zamjenu za to možda? |
Ajd konačno da su se sjetili,ionak ne koristim na neri ništ drugo osim prženje i kopiranje :D
|
Odlično, izgleda da ću konačno umirovit Nero 6.6.0.8 i CDBurnerXP Pro 4 :)
|
Sto sve ima ta verzija? Samo Nero Burning? Ili ima i Nero Express?
Imam punu verziju 9, ali sam instalirao samo Nero burning i nero express, pa ako free ima to dvoje, svaka im cast A i jos vidim da ta free verzija podrzava Windows 7 |
kod mene je to start smart kojeg ne preferiram.. dal ima burning rom ili ne?
|
Ima samo Nero start smart esssentials, opcije data burning i copy disc, a u postavkama za brzinu przenja mozes cak odabrati: minimum, safe, maximum i automatic....
|
Napokon došli pameti :)
Malo OT od Nere, ali probajte Ashampoo Burning Studio 9, program nije loš ;) |
Bolje da nisu napravili ništa nego što su napravili ovo sranje... :nono: Nudi opcije koje se mogu napraviti i iz samih Windowsa, čak i manje jer nema mogućnosti snimanja audio CD-a...
|
Potpisujem. Vratio sam se istog trena na 6-icu. 55 MB-a instalacija, a stvarno ne nudi ništa.
|
Gore nemože :S
|
I ja sam instalirao free verziju devetke. Mogli su dat Burning ROM-a. A ne ovo siromasno cudo s idejom guranja full verzije kroz popup-ove. Ja sam Nero-a ostavio jos u verziji 6. Ponekad instaliram lite verziju da vidim sto ima novog, no uglavnom se drzim Ashampoo burning studia.
|
neće ta free verzija dugo izdržati, nero free nema audio cd burnaware ima, nero free nema prženje image-a burnaware ima, nero free nema dvd-video burnaware ima itd...
a isto koštaju! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |