![]() |
DSL promet-oprez
Evo gledam jučer ispis spajanja za petak 17.12 kad imam što vidjet:
Početak:17.12 17:42:47 Kraj:17.12 17:44:26 Download:85.92 MB Upload:9.78 KB VRIJEME:1 m 39 s E sad ja nazovem službu za koriisnike i oni kažu "Što bi htjeli pa to ste potrošili" Ja kažem"na koju foru sam uspio skinut toliko za 1m39s,za to bi mi trebala 8mbit veza,plus toga u to vrijeme nisam bio na netu",oni kažu"nema nikog zaduženog za DSL nazovite u ponedjeljak(toliko o podršci za korisnike)" Baš ću vidjeti što će mi reći sutra,a ja ću inzistirati da se taj promet izbriše:fuming: :fuming: Nakon sutrašnje diskusije javljam rezultate. Zato svi koji ste na DSL-u obratite pažnju na ostvaren promet. |
Opet stara priča o ht-u na dijelu:
ht-u tj t-ht-u nije dost para i mora nekak pobrat od svojih korisnika, a pošto njima nikad nije dosta para onda i stalno varaju korisnike (Čist normalno za njih ;ne samo za dsl usluge) |
ne mreš bolivit.
obavezno nam javi kako je prošlo. |
stvarno, gamad kuzna! idem i ja provjerit...
|
Zasad misterija nije riješena,sve je u fazi telefonskog natezanja,prespajanja sa jedne služe na drugu i tako unedogled.
Ali ne odustajem,pokušavat ću i dalje na inzistiranju da se to izbriše,javim kako je išao daljnji tijek borbe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |