![]() |
Pregled "battery life" 6030?
Evo kupio sam Nokiu 6030 i za sad sam zadovoljan, ali nema osnovnu stvar a to je pregled koliko je još baterija na "životu? kao kod Sonyericssona?? Možda ja jednostavno nemrem naći tu opciju...
|
Nema te opcije na nokiji 6030 , kao ni na vecini nokia . Jedino indikator na ekranu ostaje :)
|
Err, a di je to na SE?
|
Na nekim SE ocita u statusu telefona u vidu postotaka .
|
@Router
Na vecini SE bolje reci, jos od starijih modela... @Pomo Samo je potrebno stisnuti jednu od Volume tipki... |
ma baš bezveze, ta opcija mi je dosta koristila, to je slično kao da u autu nemaš indikator goriva :)
|
Glup, znao sam ovo za volume tipke, samo valjda nikad nisam išao tako provjeravat status baterije :D
|
Citiraj:
Vidiš te crtice na njoki i znaš kolko imaš baterije. Ne trebaš gledat postotke kak ti se smanjuju... Nakon perioda privikavanja znat ćeš točno koliko ti mob još može izdržati nakon što padne na zadnju crticu kapacitet baterije i nećeš imati problema... Bar ja nisam a prešao sam sa SE na nokleca. :) |
Oni koji imaju s60v3 i s60v5 mobitele mogu sa Energy profilerom gledati pad napona baterije sto je najpreciznije mjerenje. Recimo 5800 ide od 4.15V-3.65V.
Decki, nokia je najbolja u svemu samo ju trebate znati koristiti. |
Da, uvijek je dobro znati pad napona u voltima. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |