![]() |
fortron 350W
dal dotični može izdržat 8800gtx,E2160@3.2GHz,4Gb,320Gb,2xDVDRW?
|
S obzirom na grafičku, rekao bih da bi bilo na knap.
I ako planiraš uzet' pazi da imaš dovoljno molex-to-sata adaptera, pošto na tom napajanju ima "samo" 2 S-ATA naponska priključka. |
imam ja to napajanje al planiram uzet tu grafičku,pa sad neznam dal bi to bilo dobro.
|
Radije si uzmi Corsair CX400w (ako nisi strogo ograničen financijski naravno) pa si na miru.
|
Citiraj:
Nego, morao bi moci drzati tu grafu iako bi stvarno bio na rubu. Ipak je na dva raila i ovaj na koji je grafa nakacena ujedno je i za....pa sve osim ploce i mozda procesora.... IMO ples na rubu ali cisto sumljam da bi krepao iz prve. Spojit i opteretit pa vidjet jel ima znacajnih padova napona pod opterecenjem. Nije neka metoda ali moze ponekad neke stvari pokazati. |
Kolega Halos je na njemu drzao 8800ultra, 64 x2 na 3.0ghz , 4gb oc-anih mushkina, 250 gb harda a za optike kajaznam.
Ja sam kakvih tjedan i pol dana drzao 8800gtx u ovoj konfi pod moj komp... ugrijao bi se u loadu ali nikakvog zvuka osim puhanja ventilatora nije pustao |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=1106687&postcount=2 |
Citiraj:
u dvoumici sam da reskiram s 8800gtx il da uzmem 9800gt, mogu ih obadvije relativno jeftino nabavit... |
Tu bi ja isao na gt, performanse tu negdje no manji proizvodni proces, potrosnja i zagrijavanje (naravno ovo zadnje ovisi o modelu) idu na stranu gt. A samim time ovo napajanje ce ti biti dovoljno.
|
Moj Forton400W je tjero x2 5000 3.2ghz,2x9600GSO u SLI bez problema, a i mislim da bi prije iso na 9800GT vec na GTX.
|
Citiraj:
|
Imam fortron 350w i planiram nadogradit komp pa me zanima dali bi to napajanje izdržalo navedeni komp.
CPU AMD Athlon x2 3600+BOX MBO Gigabyte MP61PM-S2 VGA ATI Radeon HD4670 DDR2 2GB Kingmax HDD Hitachi 160GB Monitor LG W224S |
da, bez problema
čak i da je THN a ne PNF to bi tjerao |
Citiraj:
@antunjc: Vidim da vec duze vrijeme vazes tu konfu (zbog nedostupnosti Seasonica u ve-milu) ... nemas briga samo ushtekaj i vozi ;) |
Thnx ekipa!
@dh41400 Ma uzimam tu konfu već u ponedjeljak,a mislio sam da mi je otišlo napajanje(taj forton), al su u ve milu rekli da je memorija(OCZ1GB, zamijenili danas).Thnx još jednom. |
imo BFG 8800gtx,e4400,hd500gb,ram 2x1gb,dvd/rw na 350pnf radilo ko čuka
|
Kakav je Tagan TG380-U01 u usporedbi sa 350pnf-om?Naravno, znam da je to slabija i jača klasa, ali me izričito zanima dali taj tagan može držati recimo 8800GTX i slicne grafe sa komponentama iz mog kompa?Jer..pnf je mogao:)
|
Ak je Tagan ispravan morao bi moći sve što je i Fortron mogao.. :)
Edit: Al nemoj me držati za riječ. Ne odgovaram za bijeli dim, ni sivi, ni žuti, ni plavi (da, i toga ima :D). Citiraj:
|
hm, kak sad..morao, ali nemoj me za riječ držati..vamo tamo :)
Ili moze ili nemoze, recimo da je skroz ispravan, nije valjda da krepavaju?Mislim, pa i PNF moze krepat ako cemo tako, a mislio sma da je U01 serija dosta dobra po tom pitanju?Sutra ga uzimam , jer...sa fortronom imam muke sa kablovima, a koliko sma skuzio kod tagana su malo dulji, a to mi treba ;) p.s. kad krepa tebe krivim :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |