![]() |
Online shop rabljenog i/ili starijeg hardware-a?
Pozdrav,
Palo mi na pamet, pa da odmah i pitam dok nisam zaboravio :D. Da li postoji neki online shop (ne mora biti nas, bilo gdje worldwide), a da prodaje povoljno rabljene ili starije komponente za racunala i da je moguce slanje u Hrvatsku? |
Postoji, zove se Tržnica na PC Ekspertu, look no further :D
|
Citiraj:
Mislio sam bas na neki strani shop, gdje bi cijene bile u rangu onima na Tržnici :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
A kakve bi ti cijene? Nema nigdje džabe hardvera.. |
|
Citiraj:
Nisam ni mislio da su cijene džabe, al mislim da strani shopovi rabljenog hardware-a bi trebali imati puno manje cijene od nasih. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može li se znati zašto ti to treba? Ne vidim svrhu u kupovanju komponenti koje su odavno izašle iz upotrebe i proizvodnje.
|
Citiraj:
Evo nasao sam jedan solidan, imaju free shiping ako se naruci preko 150$ vrijednosti robe. www.outletpc.com |
Kod nas je tesko to prodavati jer treba imati racun za to ako imas otvorenu trgovinu. A kako da ti netko da racun na agp grafu od 100 kn koju je mozda otkupio od nekog ili dobio na poklon ili mu ostalo u ormaru. Jedino komisiona prodaja,tj trgovina koja prodaje robu od drugih
|
ovaj forum je najbolji shop što se tiče polovnog, često i novog. samo treba vremena i živaca - mislim da bi se polako sastavila jako dobra konfiguracija za malo para!
|
Citiraj:
|
I grafu i memu ćeš naći na tržnici bez problema. Evo, ja nekidan nabavio za frenda 2x512Mb DDR400 preko tržnice. Nije li lakše prošetati do nekoga/poštom dobiti tražene komponente na kućnu adresu ili se zahebavati preko neta s time, pa kasnije još sa carinom i drugim državnim službama?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |