![]() |
Konvertiranje iz 720p u 1080p?
Poz svima :)
Tražio sam po forumu i guglu, ali očito mi je promaklo,ili sam nešto krivo utipkavao pa ako itko može samo da nabaci kakav link. Naime imam par filmova koji su snimljeni u 720p, a ja bih volio da to nekako prebacim u 1080p, pa me zanima dali postoji ikakav program koji može radit takve stvari? Hvala :) |
nisam siguran o kakvom se formatu filmova radi kod tebe, niti da li će te zadovoljiti, ali probaj programčić
HandBrake X.Y.Z |
totalno beskorisna radnja - nemreš ti dodat informacije koja u startu nedostaje.
|
ali mozesh dodati tonu beskorisnih :D
|
A ovo u biti je nekakav rip sa 1080p na 720p, samo bih ja to volio vratit natrag na 1080p.
Znači niš od toga, nema smisla? |
Nema smisla :) Nabavi originalni 1080p, nema ti druge.
*možeš si pretvarat, imal buš "rezoluciju" od 1080 pixela po vertikali, ali to bu izgledalo isto (ako ne i lošije) od 720p + bit će 3x veća datoteka = nema smisla |
Pfff, onda niš od toga. :(
|
da je to moguće, ljudi bi u kućnoj radinosti od vhs-a radili 1080p
|
upravo to.....ne može se od ničega napravit nešto....nikako
|
ali barem može probati, pa sam zaključiti
|
Pa sta ce provat bez veze to je kao da od divx-a ide napravit dvd.......
|
more izgubiti samo vremena (možda i živaca) ali bi neke stvari usput mogao i naučiti
ja sam dugo vremena radio devedeje iz divixa iako je rezultat (DVD) bio gori od originala |
Normalno da će rezultat biti gori od originala. Ne možeš od slabije kvalitete napraviti bolju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ili blago besposlenima.
|
Kako god se okrene - totalno bespotrebna i beskorisna radnja. Kao što je gore netko lijepo napisao, da to pali, svi bi iz vhs-a radili dvd-ove. I zato mislim da bi ovo trebalo zaključati.
|
može se upotrijebiti za testiranje , recimo umjesto Orthosa :D:D
slažem se i ja, može ključ u bravu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |