![]() |
Konfa za frenda :D
Evo kaj sam mu napravio,s obzirom da nema bas puno para za komp ...
CPU:AMD Athlon XP2500+ mobile MB: DFI Lanparty DDR:2x256 SuperTalent CL2 GFX:GIGABYTE 9550 (to mu budem moddal u 9600pro uz malo srece :D) HDD:Raptor 36,6Gb Kuciste:To ce si on izabrat Napajanje:Togan 380W Kaj sam jos zaboravil...neznam,valjda je to to :D Ajd recite kaj da promjenim |
DC na socketu A je bullshit...uzmi 1x512Mb radi lakše nadogradnje
stavi mu neki hitachi/seagate od 80-160Gb....tiši su a razlika u performansama je nezamjena (imao sam 2xraptor @ raid0 pa znam o čemu pričam) pošto je na DFI Nb pasivac, na grafičkoj je isto pasivac, tagan je ultra tiho napajanje....nema smisla uzimati bučan disk zar ne ??? pripazi i na izbor ventova za case.....oni glacial tech 80mm iz vemila su jeftini a tihi |
Znaci evo:
CPU:AMD Athlon XP2500+ mobile MB: DFI Lanparty DDR:2x512 SuperTalent CL2 GFX:GIGABYTE 9550 (ali tu budem stavil neki bolji cooler) HDD:Matrox 250Gb Kuciste:To ce si on izabrat Napajanje:Togan 380W Sad je dobro? |
ako Matrox proizvodi hardove ok,:D samo kao što je Mental rekao Seagate/Hitachi
inače je ok. Lanparty misliš nForce 2? a možda i DFI Infinity je strava, Lanparty je samo opremljenija! |
nekako više nemam povjerenja u maxtore odkad mi je jedan riknuo , a dok je radio bio užasno glasan.....a i dosta ljudi je imalo probleme s njima
moja preporuka za seagate/hitachi stoji jer baricu imam doma ,a hitachije sam vidio (ali ne i čuo ;) ) kod bude-a i odlični su Lanparty češ teško naći.....nešto se pričalo da ih više neće uvoziti kod nas....u tom slučaju uzmeš infitiy ovako: CPU:AMD Athlon XP2500+ mobile MB: DFI Infinity DDR:2x512 SuperTalent CL2 GFX:GIGABYTE 9550 (ali tu budem stavil neki bolji cooler) HDD:Seagate NCQ/Hitachi 7K250 160Gb Kuciste:To ce si on izabrat Napajanje:Tagan 380W EDIT: na grafu možeš staviti Silencera |
THX ljudi na pomoci,za grafu sam ga nagovorio da uzme Leadtek 6800 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |