![]() |
Software za automatizirani backup racunala?
ok, naslov sve govori,
da cujem preporuke, moze i nesto sto se placa. Nije za mene. Mora biti sto jednostavniji i efektniji i nenametljiviji. te naravno siguran. Bilo bi pozeljno da backup baca na externi disk... evala :beer: |
Po meni ima samo par igrača od povjerenja u Backup kategoriji, od ovih šta se plaćaju TrueImage (primjer), Ghost, a od free SelfImage. Ovi kupovni imaju svoj scheduler, a ovi šta nemaju svoj rješavaš preko sistemskog (How To Schedule Tasks in Windows XP).
|
iskreno,
ja sam isprobavao jedno 5-6 programa koji imaju sve i nemaju nista i definitivno xcopy je najbolja varijanta (ima pun kufer opcija,,,kreiranje direktorija, nadopunjavanje,,,...) bat datoteka, stavish u sheduler i radi ko vura |
|
Cobian Backup
GIF backup |
Citiraj:
http://www.gfi.com/backup-hm |
pa možda ne bi bila ni loša opcija one ladice kaj na sebi imaju backup gumb... vjerujem da se sve može podesiti u software-u (inkrementalni backup bi recimo bilo zgodno imati kao opciju), a jednostavnije ne može biti za pokrenuti.
|
Meni se svidio TrueImage jer ima mogućnost rađenja backupa na način da na postojeći image doda samo izmjene koje su nastale između trena backupiranja i vremena stvaranja originalnog imagea. Vjerujem da to imaju i neki drugi od navedenih programa.
|
iliti ovo što sam ja napisao gore :D
|
syss, znas mozda neki konkretni model tih ladica, bio bih ti zahvalan. to mi zvuci kao najbolje rjesenje..
|
|
ma fuck google, naporan je... :D
a i trebam to uzet ovdje u kanadi, pa s tim jos gore... |
Dobar dio externih diskova ima sličnu funkciju, ali je obično skrivena iza nekih kriptičnih imena. A mnogi nude uz te diskove i softver namijenjen baš za backup.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:29. |