![]() |
Molex pali gasi
Ima gdje za kupiti neki prekidač za palit gasit struju za molex da nemoram svaki put otvarat kučište kad me neonka živcira.
|
mislim da ti je najednostavnije u chipoteci ili negdi slicno kupit prekidac i sredit to sam
|
Kupi si kip prekidač i složi si ga kao fan bus na front panelu
|
Imaš vodič kako to napraviti na Cro modders , potrazi vodič "Fan controller" samo šta ćeš umisto ventilatora stavit neonku :beer:
|
Samo sklopku stavi prije transformatora tak da te ne drmne struja
|
Citiraj:
|
Pa zato sam mu rekao da stavi prije transfrormatora pogotovo ak stavlja kip prekidač ipak se radi o naponu od 1200V
|
Odustajem dok se ne pojavi negdje za kupit uštekaj i deri model. Ak se ja primim toga il ču sebe ubit il skurit nešt.
|
Ako ti baš treba, ja ti mogu napravit za neku simboličnu cijenu :beer:
Na jednoj strani bi bija molex za uštekat u napajanje, a na drugoj strani drugi molex u koji bi uštekao neonku ;) |
Šalji Pm sa cijenom da se dogovorimo. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
|
Ma stari, prvo ti meni nacrtaj kakvu sklopku oćeš, naškrabaj nešto u paintu i reci mi da li oćeš da ti stavim i LEDicu da ti bude kao indikator ;)
:beer: |
To misliš?
|
imam jedni neonku koja ima vec ugraden konverter u sebi,a s njom nisam dobia sklopku,pa me zanima kako da spojim sklopku na najjednostavniji nacin(bez led-ica i ostalih pi**arija).:confused:
|
|
|
Pa makni ledice iz sheme i gotovo :clap:
|
KA da je to lako:mad: :beer:
|
http://img138.exs.cx/img138/7695/pomoc6nh3so.png
Pretpostavljam da ti ventilator radi na 12V pa prikini žutu žicu i tu stavi sklopku. Vidiš da je jednostavno :D |
Aj ljudovi fala:beer: ,nisan mislia da je tako jednostavno:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |