![]() |
WoW
Na sajtu od igre sam citao da se moze igrat na 56k modemu.. jel to istina, ak ne koja veza bi bila dobra za world of warcraft? Trenutno imam adsl 384/64
|
moci ce se igrati na modemu ili ti 56k jer igra cucla kao i warcraft sto ti je oko 2mb po satu tj nista...
ili neka usporedba odprilike 2kb/s.... |
blizzard uvijek briljira u tehničkoj izvedbi igre. iako je diabloII trokirao na 56k modemu. no ako wc3 ne trokira, onda je razumno vjerovati da neće ni WoW. iako (ne)kvalitetu naših telefonskih linija uvijek treba imati na umu.
|
Pa za mmorpg igre ping i nije bas nesto bitan :)
|
mozes ti slobodno na 56k ali ce ti racun biti 5 puta skuplji od onog sa adsl-om, cisto zato sto se vrijeme naplacuje. Evo, ja ga danas igram od kad sam se probudio (3h popodne :P) i do sada mi je upload 7 a download 15mb. Bagatela! :D
|
Citiraj:
Kupujem ga prvom prilikom ;) Znaci 384k adsl mi je i vise nego dovoljno? Vec sam mislio da cu morat uzet onaj skuplji adsl (a i uzeo bi ga zbog wow-a :) ) |
Citiraj:
Ja sam na US Arthas - UD Warlock Ako si gore - javi se ;) Kaj se tiće pinga - igrao na pingu od 500 bez problema :D NA ADSL-u mi je ping 250-300 --- pere beba bez problema :beer: |
Ja sam na Burning Blade-u, tu ima dosta Hrvata, a kad cu igrati s hordom dolazim na tvoj server :D btw, US retail afkors
|
Citiraj:
BTW. - ja sam na PVP serveru. Da nebi bilo nismo znali ;) |
Zar postoje druge vrste? :D :D
|
Mnego ... na kojem si serveru - da te koljem :D
|
burning blade, ali bas me i nemozes klati ako nismo na istom srveru :( (tj. ja tebe klati :D ). Kad dodju Europski serveri moramo biti na istom :clap:
|
hmm mozda malcice off-topic ali koliko kosta sama igra i ima li kakva mjesecna pretplata ili takvo nesto?
|
Preorder za EU košta cca 350 Kn s poštarinom iz UK
Mjesečna pretplata 100 Kn Nas dvoica igramo US verziju - koja je koštala malko više, ali je gušt nenadjebiv :D @ Darth - Ja si baš gruntam ... koliko će mi biti teško ostaviti lika na Arthasu i sve ispočetka :eek: Vidjet čemo .... |
meni sve vise i vise s obzirom da sam lvl 38... :D
|
1 privitaka
Evo da vidite kakva atmosfera vlada u WoW-u za vrijeme Bozicnih praznika (ovo j e snimljeno par trenutaka prije nego sto sam otisao ubiti Greencha :P )
|
Ja sam djedici ispekao kolače i donio mlijeko :D
Nažalost u Ogrimmaru ne ubijamo Grincha :( Šteta - mi bi trebali priklati Djedicu :D Hot Sanata steakes :D + bonus Santa čvarci :D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |