![]() |
HP 4710s ProBook problem
imam problem sa audio driverima za xp sp2 tj sa adi soundmax.pri inst. adi-ja mi javlja da hd audio not found!
slijed instalacije: chipset,video od atija,uaa od MS-a te ond ADI dali u tom redosljedu nešto ne valja ili je nekaj drugo?čak sam i stavljal hd audio patch kb888111! |
može lock riješen problem!
|
Pravila postanja na podforumu Softverski problemi
Citiraj:
|
taman mi danas dolazi taj isti lap pa daj napisi sta je bilo ako i meni bude problem :)
|
kod instalacije zvuka kao kaj sam rekel imal sam problem vezano za instalaciju adi soundmaxa.prvo sam instaliral uaa i onda ponovo update drivera napravil prek device managera te ga je tek tada uhvatil tj.instaliral jer je u njemu komponenta za hd audio.onda sam prek device managera ponovo krenul istalirat hd audio kaj je vezan za grafu tj.od nje same i kad je to prošlo pokrenul sam instalaciju za adi soundmax.nakon toga treba otići u Volume Control i na adjust audio propeties te na kartici Audio na Default playback naznačiti Adi soundmax a ne od ati hd audio kak je bilo predefinirano.
ak neko nađe drivere za čitač kartica molim ga da mi pošalje link. Želio bih se ispričat što sam onako reagirao kad sam molil lock a nisam objasnil riješenje problema! Citiraj:
1.chipset 2.video-ati 3.microsoft uaa 4.adi soundmax ..... pozz |
ukoliko staviš xp sp3, vista ili win7 uaa ti ne treba
|
HP probook 4710s card reader driver
Da li netko ima link za drivere od card readera,na support stranici od hp ih nema. a i tražio sam po google-u i ništa nisam uspio naći.
|
Citiraj:
danas instalirano... cime ljudi tipkaju po tom lapu... mislima? pa sve se tak lijepo zmaze... milina jedna |
@bogdo
Pokušaj iskoristiti drivere od nekog starijeg modela, npr. 67xx serije. Sumnjam da su mijenjali CR u međuvremenu. |
Nema posebnih drivera za starije čitače kartica, integrirani su u Windowse i instaliraju se kad ubaciš bilo koju karticu unutra...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |