![]() |
Predblagdansko krpanje
http://www.microsoft.com/security/bu...2_windows.mspx
dakle ponosni vlasnici bilo kojeg vida 98,Me,NT,2k,XP,2003 windowsa bilo bi pođeljno i pametno da se upute na gore navedeni link i povuku potrebne zakrpe ... pošto su ovo vjerovatno posljednje "krpe" u 2004 a onda "dobri" momci i du na odmor, a "loši" tek tada imaju viška vremena :D |
Re: Predblagdansko krpanje
Citiraj:
bem ti krusnu mrvu tebi i bilo kojem vidu windowsa. Imao sam - naglasak na imao- fenomenalno podesene windowze, zasticene sa svime kaj je Costi padalo na pamet, dvije godine po 16 h dnevno na netu bez ijednog pokupljenog virusa ili bilo kakvog drugog sranja i onda procitam tvoju usranu preporuku i skinem zadnje 4 sigurnosne zakrpe i ode sve u da ne velim kaj. :rambo: :rambo: Normalno nema popravka nego samo format c, i jebavanje cijeli dan sa ponovnom instalacijom svega i svacega. Ljut sam ko glista:smoke: :fuming: |
a jebig jesu M$ zakrpe ... nisam ih ja pisao :) oni su ...
|
That's vindouz widowmaker, kaj se ljutis:burn:
|
ja nista ne updateam, jer me to nervira, korstim mozilu, korstim svoj firewall i nikad problema... zakrpe izvor problema...
evo sad imam dsl 1,5mj, 2 kompa su spojena 24h i niti jedan nije jos probro virus ili se poceo rusti.... Jedni A64 malo zeza zbog sp2 koj mi je zao sto sam stavio jer je glup i naporan, sad cu ga reinsalirat samo sa SP1... |
A što te zeza SP2? Ubiješ mu u servisima FW i SC i sve radi odlično.
|
Čestit Božić i sretnu Novu Godinu želi vam M$ Dream team.
|
TOR zeza me to sto je explorer.exe poludio :) treba mu 10 sec nekad da reagira na naredbu... a dobro djelom sam i ja kriv kad rucno nekad cistim registry :) to sam presto sad koristim Registry Cleaner i jako sam happy :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |