![]() |
(riješeno) Problem kod paljenja kompa
skidao sam sa neta igrice za mobitel i skinuo sam ih na komp ali mi sada kad palim komp stalno na desktopu se pojavljuju ti folderi od igrica a ima ih 500 ja ih obrišem a oni opet dodju kako to spriječiti(vidi sliku)
http://www.imagesforme.com/show.php/586189_untitled.JPG |
A s kakve si to sumnjive stranice skinuo te igrice? Vidim da imaš Malwarebytes', jesi skenirao komp s njim nakon što si ga natrpao s tim igricama? Meni se čini da si dobio i pokoji ''poklon'' skupa s tim downloadom :nono:
|
sa rapida sam skidao i do sada nisam nikad ništa pokupio sa njega??a stalno skidam sa njega, Malwarebytes' Anti-Malware mi samo napola sve preskenira i kaže kao poruku da ne može skinuti sve zaražene dadoteke(trojance)znači reinstal win mi samo preostaje?
|
Pa to je svakako najbolja opcija, backup svega bitnog na drugu particiju i formatom C: pokolji sve dušmane :fuming:
|
Citiraj:
Robi, nisi ih do kraja obrisao. Na desktop ti stane 13 x 9 = 117 ikona, a ti ih imaš 500 i ne vidiš sve. Dakle, sadržaj desktopa moraš otvoriti preko Windows Explorera ili Start > Run > desktop > OK pa onda sve obrisati. |
da u pravu si domy_os napravio sam kako si rekao i sad ih nema
|
Citiraj:
OK, to si uspio obrisati bez formata diska, pretpostavka je bila da znaš da na desktop ne stane vidljivih 500 ikona :D ali jesi uspio na kraju eliminirati sve te trojane što ih je Malwarebytes' našao? :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |