![]() |
War!
http://index.hr/clanak.aspx?id=239072 :rambo::D
|
A sta ces? Tako ti je to kad neki ljudi stvarno neznaju sta ce sa svojim vremenom pa hackiraju stranice. :rolleyes:
Umjesto da rade nesto korisno-igraju HL2 il NFS il nove Piratse...:D |
I meni su 2x difejsali stranicu ovaj mjesec :( ... kreteni....a nikom nista nisam uradio....izgleda da su ljubomorni :D
|
Telci!!!
Glavno da ne diraju uvu stranicu :) |
nastavlja se... sad su udrili stranice Mladeži HDZ-a ...
-aj dobro koga briga za HDZ , mogli su im makni cili sajt... :D ali Janicu nasu... : nono : |
Fer play oni nama sje.u 1 stranicu mi njima 2...:smoke: :D
|
malo se uozbiljilo :D
predlazem icq-odbor ;) |
Ne znam zašto Janicu ali eto....demonstacija moći.
Mogli su srušiti nešto korisnije.... |
Ja se ne kužim u to,ali jel se ne može nekako obraniti ili spriječiti da hacknu stranicu?
|
Citiraj:
|
IDIOTI
Vode nas 5:3:grrr: :grrr: :grrr: SRANJE ZAR SMO MI STVARNO LOŠIJI OD NJIH ILI IMAMO PAMETNIJEG POSLA? |
pa.. naravno da je odgovor da imamo pametnijeg posla...
evo upravo sad svi radimo da udemo u europu... :D a oni ne mogu... |
Citiraj:
Daj mi pojasni povijest ovih sukoba... |
pročitaj više o povjesti napada na http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...7/0133006.html
|
Citiraj:
|
NJIH IMA VIŠE ALI MI SMO JAČI:smoke:
|
s obzirom kako nam se sajtovi misteriozno ruse, nisam bas preoptimistican....
|
TREBALO BI DA SE HR HACKERI SLOŽE I POČNU NJIH MALO TERORIZIRAT ALI KAO ŠTO JE NAPISANO IMAMO PAMETNIJEG POSLA
|
inace pisanje posta pod caps lockom (on) se smatra kao deranje na forumu a posto smo mi svi kulturni onda se deranje kaznjava. Da ubuduce nebude problema ;)
|
Codiac preduhitrio si me to sam bas i ja htio reci. ALIEN-Z bas i nije upucen pa je bar mogao proucit pravila foruma. Bez ljutnje ALIEN-Z ali bas svi su ti postovi pisani s caps lockom:beer:
|
1.Nije mi uključen "caps lock"
2.ja mislio da na ovom forumu vlada sloboda mišljenja 3.zaboravih:smoke: |
nije da nema slobode misljenja nego nije ljepo sve CAPSom pisat :) koda se deres stalno izgleda :D
|
4x ovaj mjesec...2x prosli....sta sam skrivio?!?!?! Ne da mi se svako malo "popravljati" stranicu :(
|
šta češ takav ti je život
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |