![]() |
Killing Floor
http://www.gamespot.com/pc/action/ki...result;title;0
je ko igro ovo,podsjeća me na painkiller,doom prvi??? |
Mene je malo podsjetilo na Heretic/Hexen :D
|
malo painkiller klon :)
|
Meni ovo jako slabo izgleda. Da je izaslo prije nekih 5 godina aj i nesto, ali danas je ovo preslabo za moj pojam.
|
Citiraj:
Igra je na istu foru ko i left 4 dead, znaci cisti coop, mislim da je cak teza i realisticnija. |
Citiraj:
L4D mi je loša, jako loša. Ovo mi se čini baš kewl, za neku zabavu :) Makar gledam ove Gameplayeve po youtubu, i ne sviđđa mi se ova kronična nestašica ammo-a :/ |
igra ko jos ovo? l4d2 mi dosadio pa bi nesti novo (potaknuto popustom od 50% :D)
|
...ali fakat kad malo staneš s strane i pročitaš te nazive igara zapitaš se malo gdje je ovaj svijet otišao :nono: budimo realni većina "gamera" su predpubertetska ili pubertetska populacija...jedan veliki :baad:
EDIT: sad pogledao,nije ni radnja ništa bolja :D |
a sta ces? nazivi i igre su usmjereni prema kupcima koji ce najvise kupovati: djeca. a njih je lako impresionirati: neki ludi naziv (tipa killing floor :F) i slika tipa koji izgleda kao robocop bez svog armora na sebi.
|
Je li tko probao danas igrati Killing Floor?
Ja i par frendova uopće ne možemo levelati perkove solo ili ako si hostamo igru preko VPN-a. Perkovi isključivo rade ako igramo online preko nekog servera. Primjetio sam da je official KF sajt i forumi down, a ne radi ni ingame news. Svi imamo Steam verziju igre kupljenu na ovogodišnjoj božićnoj akciji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |