![]() |
Google presumjerava na Microsoft Antispyware
Pozdrav,
na IE 6 imam kao home page google.com. I kad pokrenem IE neotvara mi google, zapravo u adresi piše www.google.com ali nema pretraživača nego nešto kao da mi je računalo zaraženo i da se skinem neki microsoftov antispywear. na google.hr sve radi ok, osim gmail. njega kad pokušam otvorit neče i neče. Koji je to vrag??? pokušao sam sa spybootom, avgom i adwearom ali ništa nepomaže. Kaj napraviti? ista stvar je i na yahoo.com Hvala! evo kako izgleda: http://www.imagesforme.com/out.php/i581981_1.JPG |
Jel ovo Win XP ili?
Aj vidi šta ima u: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc pa otvori notepadom HOSTS fajl i vidi što imaš dole, moguće da piše nešto tipa: ... xxx.xxx.xxx.xxx google.com ... ako da...makni to, restart i probaj opet |
Citiraj:
da win xp je, al istu mi stvar radi i sa yahoo.com stvarno neznam šta više napraviti. isprobat ću ujutro ovo. ako ima još tko kakvu ideju slobodno neka javi! |
|
hm, a kak da si pomognem??? maknem ie 6 i stavim 7 i to bi bilo to?
ili je još šta potrebno? Citiraj:
e da, još jedno pitanje, ista mi je stvar se dešava i sa mozzilom... |
Vidi ono što sam ti napisao... jel imaš tamo neke redirecte...ako ima i makneš ih, pa radi, ali se vrate onda moraš vidit šta ih vraća...
|
što predlažete s kojim još programima da pokušaam preskenirat komp?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:58. |