![]() |
Kak da osnujem vlastitu državu ????
Znam da pitanje nema previše veze sa dotičnom temom ali ne postoji ništa prikladnije pa pišem ovdje.
Dali netko zna koju stranicu na kojoj se objašnjava koji su uvjeti da se osnuje vlastita država, da te priznaju u svijetu itd. ? |
Moraš si prvo "nabaviti" narod : lol2 :
|
i teritorij koj je tvoj..
|
Gdje bi bila ta država?
Kakvo bi bilo drž. uređenje? Kolki porezi? Čije telekomunikacije? A za svoje pitanje bilo bi ti najbolje pitati Malnara:D |
i mene zanima... :D
|
ce biti besplatan flat rate u toj drzavi :D ?
|
ako ce biti komunisticka drzava ja sam ti prvi gradjanin :D
|
a ja komesar :D lol
|
Ali prvo ju moramo osnovati a ja još uvjek neznam kako ?
|
......ima li Malnar svoju stranicu ili mejl na koji mu mogu postaviti takvo pitanje ?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje vi ideje imate:clap: :rolleyes: :rolleyes: :gringo:
|
Citiraj:
|
Zna se što je komunizam i koliko je MILIJUNA ljudi izgubilo život zbog njega,a ako mu nije bilo dosta 45 god komunizma u jugoslaviji,zabranjivanja svega Hrvatskog neka se odseli u neku komunističku zemlju.
EDIT:Moderatorima ne smeta veličanje komunizma?:rolleyes: |
ma moderatori su ti ko švicarska....neutralni i toltalno neizainteresirani za tuđa politička razmišljanja :D
neže ovaj thread biti dugog vijeka :smoke: |
ne. nisu nezainteresirani nego imaju puno posla zbog pojedinaca koji nikada nisu čuli za forum.hr
inače, komunizam nikada nije ostvaren. ovo u čemu se živjelo (a neke zamlje još i žive) je socijalizam. malo se obrazujte prije komentiranja idealističkog uređenja države. zatvaram, ne brišem, ne banam. žuti karton svima koji su sudjelovali u ovoj raspravi (osim mentalu naravno) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |