![]() |
Još jedan disk - što i kako?
Naime zasad imam jedan disk, postalo mi je premalo, pa bih dodala jos jedan, al nisam sigurna mogu li, hmm, sad mi se ne raskopava, al moze li mi netko na osnovu maticne zakljucit:)..e da i sto mislite o ovom disku, prilicno je povoljno,a ionako mislim samo drzat neke podatke na njemu, muziku, filmove
http://www.diskont24.com/product.php...cat=333&page=1 unaprijed hvala na odgovorima iako je pitanje malo konfuzno:chears: |
Idu još 3 diska unutra bez problema :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobar disk za dobru cijenu, samo navali. I nemoj zaboraviti uzeti sata kabel za njega ( osim ako si ga već dobila uz matičnu ).
|
predobar disk za tu cijenu,btw.kako napajanje imas?!
|
Citiraj:
EDIT: Da ali si mogao odmah to napisati a ne pitati koje napajanje ima, postoji mogućnost da napajanje nema slobodan konektor za napajanje sata hard diska |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Braem je meni to navika :P |
e hvala ljudi, napajanje je 400 w, nije neka marka, a za spajanje cu vidjet hoce li trebat konektori, adapteri etc..uglavnom, jos nisam kupila disk..ajoj ne da mi se raskopavat komp al eto morat cu, nadam se da necu morat mijenjat napajanje..hmm sad ste me bacili u razmisljanje..
|
a koje marke ti je napajanje?
|
ma ne znam vise koja marka, doslo je skupa s towerom..a nasla sam papire codegen ipak 400 w..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:15. |