![]() |
Opasni laptop - dečki čuvajte se !!!
shit :D
sva sreca da ne tipkam puno na koljenima :D a ima i nekih padova za stavit između... sad jos kad kazu da wlan lose utjece mogu se ubit... |
Re: Opasni laptop - dečki čuvajte se !!!
Citiraj:
Jednom prilikom sam morao konfigurirati AP kraj sebe, i kada sam ga primio da ga pomaknem, osjetio sam neugodno grijanje u dlanu, a osjecaj mi je ostao jos 10-tak sekundi nakon sto sam ga pustio. |
Re: Opasni laptop - dečki čuvajte se !!!
Citiraj:
Po istoj analogiji, ne bi smio igrat nogomet, sevit, grcit se u toplini doma stiskajuci misa u omiljenoj pucacini, izaci iz mora i suncat jaja nakon toga... Uostalom, ako laptop vec drzis u krilu, racunas s time da se rado o _prijenosnom_ racunalu, a ne o _prenosivom_. Citiraj:
Na temelju članka 23. stavka (6) točke 4. Zakona o telekomunikacijama ("Narodne novine", br. 53/94) ministar pomorstva, prometa i veza donosi ODLUKU O VRSTAMA RADIJSKIH POSTAJA ZA KOJE SE NE IZDAJE DOZVOLA Clanak II/12 12. RLAN (Radio Local Area Network) radijska postaja koja radi u frekvencijskom području 2400 - 2483.5 MHz s najvećom efektivnom izotropno izračenom snagom od 100 mW i uporabom tehnike raspršenog spektra ("spread spectrum"), a u skladu s preporukom CEPT-a Rec. T/R 10-01. Drugim rijecima, kada kupis LPD uredjaj na 2.4GHz, on ti je prodan u skladu sa specifikacijama , dakle sa tom ugradjenom antenom on smije zraciti 100mW ERP ako je Spread-spectrum, odnosmo 10mW ako je FM , na 2.4 GHz bandu . Wireless kartice su SS, dakle dozvoljeno je 100mW . Takva ugradjena antena obicno ima dobitak 0dBi ili tu negdje. Kad nasarafis vanjsku antenu koja ima 10 dBi , onda si ERP povecao na 1W,a ako stavis vanjsku antenu 20dBi, onda si povecao ERP na 10W. Buduci da ovime direktno krsis zakon, a i svoje zdravlje ukoliko ti je antena bilzu mjesta boravka, to tako ne bi smjelo biti, no ilustracije radi. Sada cu te pitat imas li mikrovalnu? Procitaj u manualu koji si dobio s njome koliko W ima. Sada razmisli svaki put kada ides podgrijavat jucerasnji rucak... |
kad nemaš o čem pisat piši bilo šta, najbolje pali ono kada da plašiš ljude ... sjetite se amera stižu pčele ubojice i pobit će sve i tako svake godine i ... nema ih. Morski psi su opasni, jedu ljude, da? Godišnje na cijelom planetu morski peseki ubiju 150 ljudi, a prije navede pčele oko 15.000 i kog se više bojite, peseka zahvaljujući Raljama ... mislim ...
... naučno je dokazano da labaratorijski pokusi izazivaju rak u štakroa, eto mojih 5c. Pivo je štetno, pa onda studija da pivo povećava pamčenje i koncentraciju, pa opet studija da desetkuje moždane čeli, pa studija da povečava IQ, pa studija da ako netko pije pivo djeca će mu imat manji IQ, ... moja stara ima dobru poslovicu za takve:"besposlen popo i jariće krsti". E to je to ... ako se netko nećeg smisli i dosta dugo selektivno (namjerno ili ne) skuplja podatke 100% će dokazat ono kaj tvrdi, sada kaj to u iole ozbiljnom svijetu ne drži vodu, a jebiga ipak je on samo novinar ... |
sve ja to znam, ali opet cim cujem muda i lose :) to mi se ne svidja :D
|
Citiraj:
To je ona varijanta: recite mi da je sve OK i slijepo cu vam vjerovati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |