![]() |
Problem s korištenjem Standby/Sleep funkcije Viste - BSOD
Stavio sam ovo u softverske probleme jer na XP-u se to nije događalo, ali nije ni na Visti u prvih mjesec-dva korištenja, nego od nedavno kad isklj. komp na taj način (sleep) onda se sustav neće podignut/vratit, neg se skrši/restarta, a sad zadnji put se pojavi sve kao kad je dignut sistem I NAKON 2 SEKUNDE se pojavi PLAVI EKRAN, koji mu je vrag? :stoopid:
-i u Visti mi nikako ne želi zapamtit postavke u Windows Exploreru, Vista uvijek po svod - na thumb stavlja, a ja volim details, i koliko god puta stavim po svom, Vista po svom :( |
Isti problem i kod mene, a pogotovo me nervira za rušenje nakon S3a...
Malo sam googla al nisam našao rješenje. Tako mi je bilo i prije kad sam stavljao Vistu. I svejedno je dal se radi o X86/X64, SP1, SP2... |
Blast :(
-ali čudno mi je da je prije radilo a sad ne... A baš mi se svidio standby kod Viste, i onda ne šljaka :( |
Daj malo više detalja. Što piše u BSOD-u, Event Vieweru,...? Jesi li probao system restore? Isključi/ištekaj sve komponente osim najosnovnijih pa vidi kako se ponaša. Imaš li uključen C1E i EIST? Probaj to uključiti, ako nije, nekad pomogne. Pomaže i obratno...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Probat ću C1E i EIST pa da vidim... |
Moguće da je problem do acpi drajvera. Trebalo bi ili od proizvođača matične ili od microsofta skinuti novu verziju. Takodjer bi mogao biti problem u napajanju
|
Citiraj:
To mi kaže Event viewer. Jel moram reć da u XPu nikad nisam imao taj problem, a u Visti uvijek. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
-Vidim da je Vista u banani pa kad stavim drugu (neki noviji build) onda ću vidjeti kak' će se ponašati... |
Meni se ista stvar dogadjala na laptopu. Vise se nesjecam jesam li reinstalirao ili samo stavio drugu verziju drivera za graficku. Uglavnom problem se rijesio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |