![]() |
Nije mi jasno....Win XP SP2
e ovak...neki dan sam integrirao SP2 u WinXP sa onim AutoStreamer programom, i danas sam odlučio friško instalirat windowse(nakon 2 godine :D :D :D )...sve je prošlo u redu...ali me jedna stvar totalno zbunjuje...postavio sam u instalaciji da mi napravi clean install na C particiju...ali su mi se sačuvali svi dokumenti koje sam imao sejvane i svi programi koje sam imao instalirane na C particiji...nadalje, kad kliknem za info na C particiju, kaže mi da imam slobodno samo 3 gige od sveukupno 10 giga na C particiji, a trebao bi imat 6 giga slobodnih(u međuvremenu sam izbrisao sve programe u Program Filesima)...u čem je problem?!:confused:
|
Najbolje bi bilo da prvo formatriras particiju, pa tek onda instaliras Windows. To sve mozes da uradis prije pocetka same instalacije Windowsa. Kad dignes sistem sa CD-a, izaberi particiju i odaberi "format", pa kad se to obavi, instaliraj Windows i sve ce biti u redu.
|
već jesam....upravo particiju nisam formatirao jer instalaciju nisam sa cd-a dizao...ali ispravio sam pogrešku....
zahrđao sam sa instalacijom...2 godine je prošlo :) |
Citiraj:
|
odem van....buraz ode na crack sajtove i pobere jedno 25 trojana i virusa...ja popizdio...i opet sam ga reinstalirao....jednostavno volim kad je čist :D
nego...imam problem sa mrežom....imam SuxADSL ethernet modem jelte, a mrežni adapter je Realtkeov....instalirao sam drivere za Mrežnu, i net radi sve pet...ali mi u trayu stoji ikonica od mreže sa žutim uskličnikom, i piše mi 'Limited or no connectivity'...probao sam napravit repair al ne pomaže....jel imao ko sličan problem....?? |
Citiraj:
Control Panel > Network and Internet Connections > Network Connections > Local Area Connection (desni klik pa properties) onda dole oznacis Internet Protocl (TCP/IP), opet desnki klik pa properties i upises redom: ip adress 192.168.0.1 subnet mask 255.255.255.0 gateway 192.168.0.254 preferred dns 195.29.150.3 alternate dns 195.29.150.4 nadam se da je pomoglo. |
bogami je....to šefe, puno ti hvala :)
|
Citiraj:
Normalno da se uspori od svih gluposti i programa, ali nikakvih zastajkivanja... |
Citiraj:
|
zato ja nakon što instaliram windowse i sve potrebne programe, dodam tweakove i podesim da mi je sve onako kako želim - napravim image sistemske particije. zatim si ga spremim na drugi disk i spržim na dvd. sigurno je sigurno. a i ponovna (nedajbože) instalacija ne traje ni sat vremena, iako mi za podešavanje svake sitnice treba oko tjedan dana. :D
|
moji rekord je win xp sp1, 8 mj!
to je jednom bilo, samo jednom :) inace 3-4 mj max :D rekord u kratkoci, 35 minuta :) Win ME, istalam, odem stavit driver od grafe, KABUM, ajd Format c: ti meni ljepo :) |
Moj rekord je 3 godine. Pa sad priznajte tko je najbolji!
|
Ja imam instalirane na P133 windowse 98 valjda otkad su se pojavili:D
Sa windowsima XP nisam izdržao dulje od pola godine, a to je bilo bez ikakvih SP-ova i zakrpa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |