![]() |
Akinator
Evo da se malo nasmijete....
ak je već bilo ispričavam se... google tražilica nije izbacila niš vezano za akinatora http://en.akinator.com/ |
Evo baš probao wolverina. Al nije pogodio. Ghost ridera mi je izbacio :D
Edit: valjda sam fulao nešto. Sad je pogodio. Kao i još desetak kojih sam probao... učinkovitost >90%... :D |
WOW, pogađa ko lud, zamislio sam Ronaldinha i Bryanta i pogodio
|
Gilberta Arenasa nemre pogoditi nikako. :D
|
Mamu mu...Modrića, i onu kućanicu je pogodio :)
Evo i daSilva...sad ću zamislit Jasmina Agića, a ak njega nađe onda sve u k. :) |
Pogodio Mesića. :D
|
prva dva puta nije pogodio - Katie Price i Obamu Barack :).
i sada tri zaredom - Freddie Mercury. Oprah, Will Smitha........ fora, treba ovako nesto staviti u H&S probleme, kad ne napisu konfu samo par klikova misa :D. lud je, pogodio je i marilyn manson, tita i chuck norrisa. |
Evo i Severinu...
To je sve sustav eliminacije...;) edit: evo i Šukera(ne ministra..vec pravog) |
Pogađa i Sanadera :D
|
pogodio je
Mišu Kovača Hulka Cher Antu Gotovca Simonu Gotovac ma bolesno :D |
pogodio vucu :D
AVE :D |
meni neki error izbacuje :(
edit: haha jebeno pogodio je ćiru blaževića :D cak pogađa i ww2 licnosti lol |
ha...fulo je :D
umjesto goku-a mi izbaci vegetu :D opet je fulo...izbaci mi sliku milana bandica kak si kopa nos (a mislim na čehoka :D) |
Aaaahahahha ja sam zamislio Alberta Einsteina i pogodio je, a cura je zamislila Betty Boop i njoj je pogodio :D
Haha ja zamilsio Baltazara i nije pogodio :D |
Meni je Kratosa pogodio, ali zato nije Willa Ferrella....ni Teagan Presley....kao ni Denisa Learya
Ne ide mu baš najbolje:) |
Isss pogodio Infested Kerrigan i Keiichi Tsuchyu O_O
|
pogodio Roberta Carlosa xD
ja nevjerujem, pogodio je i Jadranku Kosor xD (jedino što Hrvatska ne spada u balkansku regiju, ali ameri misle da spada, nema veze), baš je genij :D |
hmmmmmmm, zamislio pok. Franceka
izbacilo sliku Nicolae Ceausescu-a :fiju::fiju::fiju: edit: bolje prijeći na neke opuštenije likove, moglo bi tu još biti svašta BTW: pogodio Jennu Jameson |
Umjesto general woo-a...edo majka...
A Denisa Bergkampa je uspio :) Idešššš...VOLTRONA JE POGODIO. Zakon :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobar je 4/5 kod mene :goood:
|
Pogodio,Sanadera,Jack Bauera,Armin van Buurena,Huga(iz Losta)...
Nije pogodio Neda iz Pushing daisies,Bionic woman,Thea iz Djece čovječanstva i još neke :) |
Pih, nije pogodio Hoffa:D
|
nije pogodio ni Elvis Presley-a
Vjerovatno ga je zbunio odgovor na pitanje Has your character died ==> I don't know:goood: |
pogodio gorana baru (majke), cpt. nemu, elvisa, buddhu,
solid snakea, steve mcqueena, mr. burnsa (simpsons), larsa urlicha itd. falio ayrtona sennu, miyamota musashia, dr. drea i anitu dark :D Citiraj:
zamislio davida moralesa, a on ponudio izthaka perlmana :stoopid: |
Cro Copa nemre pogodit da mu nacrtaš, malo političar malo nogometaš malo brutal i liku nastane čušpajz :D
|
Citiraj:
Valjda ga bolje poznajem :D http://www.imagesforme.com/show.php/556673_hoff.jpg |
George S. Pattona i "Soap" McTavisha (COD4) iz prve...dalje nisam probavao!
|
Citiraj:
http://img188.imageshack.us/img188/8169/lovehoffjpg.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |