Autor Ja
Da, na to mislim, ali ne znam kako da kažem, jer onda mi treba samo jedan manji dio kućišta.
Ako ćeš točnije, kupio sam si novi laptop, i koliko sam spretan, na koljeno sam nabio njegov rub. Taj rub je namjenjen primarnom HDD-u, kojeg nema, prazan prostor. E sada, maskica koja se tu otvara ima dva šarafića lijevo, i desno ga drže kvačice koje se zakače. Ja sam točno od to pukao, i te kvačice izbio, tj. jednu sam polomio, i sada mi ispod laptopa, skroz dolje desno taj komad visi, a taj komad je oko 5×7 CM velik. Njega drže malo lijevo šarafići, ali desni dio visi vani, jer njega ne drže šarafići, nego kvačica koje sada više nema, i kada mi je na nogama, uvijek ga moram zakačiti. Ne samo da me iritira to, već se bojim da ga ne bi odvalio, a i tada, nije šteta tog dijela, već centra kućišta koje ću oštetiti.
Da mi je laptop star dvije godine, ili tako nešto, poslao bi ga na čišćenje u Zagreb i usput tražio da mi promjene taj dio, ali ovako, laptop nije star niti godinu dana, a znam ako ga budem slao, valja mi ga čekati jedan do dva mjeseca, a taj dio mogu i ja promjeniti u 1 min., jer mu je princip bočnog otvaranja desktop kućišta, sve kvačice i na kraju ga drže dva šarafa.
I sada zato ne znam šta ću.
BTW Laptop je star mjesec dana.
|