![]() |
pOWER ON!?
HEloW!
owako sam sam sastawio jednu konfiguraciju .....koja je nakon nekog wremena se pocela sama od sebe paliti ...prema opisu wlasnika ! pa me znamima ima li iko slicnih iskustawa sa samopaljenjem komp.! pozdraw :fuming: |
E i ovo prvi put cujen,jeli to neka nova tehnologija kad dodes blizu kompa da se on sam upali.Salu na stranu koja ti je konfiguracija i jesi li ti sam spaja komponente ili su ti u ducanu di si kupija sastavili
|
....??? :confused: ???.... možda se radi o jaaaako lošem napajanju koje može biti krivo za odlazak hardvera u Vallhalu :D
|
Re: pOWER ON!?
Citiraj:
Moguće je i da se pali uvijek u isto vrijeme, ali to se obično podešava u BIOS-u. Manje je vjerojatno da je u pitanju trojanac ili software tipa PC Anywhere. |
Imaš u biosu opcije Wake on lan i Wake on modem,to moraš disejblat.Meni se tak palio kad mi zvonio telefon al samo kad sam kupio ploču,prvi dan,onda sam skontao.
|
Citiraj:
|
....AaaHaaa, ti govoriš o samopaljenju, a ja pročitao o samozapaljenju.... buahahahaha..... :beer: :beer:
...slažem se sa gore navedenim prijedlozima... |
Citiraj:
Ma nneee - on govori o tome kako comp svako toliko bukne u plamen. Nakon reseta, plamen se ugasi. Ali svako toliko BUKNE STIHIJA :eek: . Nije mi jasno zašto. Neki su naveli napajanje, ali ja imam brand name - Microsoft napajanje ( MS ) - došao sa compom i originalnim win 98 ( čujem da ima novijih ) :D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |