![]() |
VIA KT 600 ili N FORCE ULTRA 400!!
Trenutno imam još sat vremena da se odlucim između ove dvije pločice pa vas molim da mi pomognete BRZOOOO. Naime prva je ASUS, socket A, A7V600, via kt 600, a druga je EPOX, socket A, 8RDA3i, nForce2 Ultra 400 + MCP.....pa me jako zanima kaj je pametnije od te dvije ploče uzeti osvrčući se prije svega na chipset?!?!?!?
|
EPOX!
|
ako ne planiraš overclockat (tj dizati FSB iznad 200) uzmi ASUSicu....ima gro opreme...ako se dobro sjećam čak i GLAN
a ova epoxica je jako okrljaštena ploča |
a jel podržava ta asusica sempron procesore jer sam njega isto planirao uzet...piše da podržava AMD Athlon XP/Athlon / Duron
Thoroughbred/ Barton, ali pošto nema na popisu semprona ne kuzim jel ga podržava ili ne?! |
eventualno bi trebao flashat bios da ga pracilno prepozna ,ali u principu bi sve trebalo raditi bez problema
|
piše da ne podržava Sempron jer je izašao kasnije, ali ako podržava barton podržava i Sempron samo se bojim da ćeš morati flashati BIOS da ga matična uredno prepozna.
edit: arghhh istovremeni post mrzim tooo! |
a dobro onda cu uzet tu asusicu...samo još jedno pitance...ako uzimam nekaj preko aukcije u Hg spotu jel to moram platit online karticom ili mogu cashom u dućanu....ak neko zna usput
|
Ja sam placao putem online bankarstva uplatom na njihov ziro racun
|
Možeš platiti i gotovinom kod njih. Inače postoje dvije verzije te ploče. Jedna ima 3com Gb Ethernet, a jedna samo Via Rhine 100Mb . Još su neke razlike, ali ovo se prvo uoči.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |