![]() |
Stalno restartanje nove instalacije Windowsa XP
imam mali problem sa instalacijom win xp
možda ima ko ideju dvaput probao instal. win xp ali kad se nakraju instalacije restarta ne podiže win. nego se samo restarta ukrug jedino mogu ući u safe mod no nemam kaj maknuti sa friških windowsa ??????? mb P35 ds3,spu E1200,2x 1gb ddr2 supertalent, gpu asus x1300 silent ddr2 |
Provjereno da ti winsi rade na drugom kompu? Jesi pokušao stavit neke druge? :kafa:
|
probao dvije verzije
mislim da hardware nije problem kad prođe cijela instalacija te mogu u safe mod? |
Misliš? Ajde probaj malo Mem test izvrtit... :kafa: Btw. da ti nije možda ovaj Seagate iz notorne serije 7200.11?
|
hd je samsung 160gb sata
|
Jesi prčkao u zadnje vrijeme nešto po kućištu? Mijenjao ili dodavao drugi hardware? Meni sve tu nešto sumnja pada na ram ili disk... :nono:
|
friško složio komp
znači sve nanovo sve je prije bilo ok osim mb koju sam rabljenu kupio pa neznam jel potpuno ok kao i hd koji sam nabavio jučer |
Probaj u safe modu isključiti Automatic Restart...
Desni klik My Computer > Properties > Advanced tab > Startup and Recovery > Settings > makni kvačicu sa Automatic Restart...tako će ti se pojaviti BSOD , pa ćeš moći vidjeti o čemu se radi... |
Probaj zamijeniti sata kabel, iako teško da si te sreće pa je samo do njega ali nikad se ne zna... :kafa:
|
zar nebi trebalo biti sve ok sa hardwareom ako mogu uč u safe mod
(trebao bi probat stavit neki Linux za probu) |
Citiraj:
|
probao sa drugom memorijom Ballistix
instaliro win xp sumljam na jedan keks od supertalenta kad sam ubacio u drugi komp sa još dva supertalenta (vidi moj komp) izbacio mi je error (nisam baš zapam. ali neki " one of...must recovery..prevent to shut down") probat ču ih sa mem testom istestirat(bolje ram nego mb) |
Eto, I told you so, bar sada znaš do čega je i lako riješiš :goood:
|
navedena supertalent memorija 1gb 800Mhz 5-5-5-15
7 errora u mem testu za 15min,druga bez grešaka shit |
Garanciju za RAM imaš? Možda i bolje ako nemaš da ti ne uvale opet taj šrot od Supar talenta, uzmi si nešto solidnije, neki Corsair ili bar Crucial... :fiju:
|
M imam Ballistixe stare dvostrane 667 al piće ko ludi
ovo mi je svojedobno jeftino uletilo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |