Thoroughbred B |
19.06.2009. 10:00 |
ajoj :D pa kao i sve svugdje,poznastvo,veze! s obzirom na to da si tek krenuo.
Jednog dana ćeš imat posla od preporuka,iskustva itd. ali opet će se temeljit na poznanstvu,bitno je kretat se u pravim krugovima ljudi i upoznavat prave ljude
građevinski investitori su kod nas većinom zatvoreni krug ljudi,ako želiš biti dio te obitelji kucaj na vrata i skidaj gaće :) polako,ne možeš ti još dobivat takve poslove ako ti je firma friško otvorena,za par godina ako si dobar i ako imaš dobru ponudu prepoznat će te neki privatnik
čudi me da ovako nezreli (NHF) ljudi ulaze u poduzetništvo samo tako,ali ajd,neka se radi,black samo naprijed + ne zanemari koju dobru knjigu o gospodarstvu i poduzetništvu,bez nekog znanja teško ćeš opstat,ja sam srećom imao starog tj. još ga imam od kojeg sam puno naučio:beer:
Citiraj:
Autor Problem
(Post 1364960)
ovo je nazalost istina, jer upravo "najjaci igraci" daju najskuplje ponude i za neko cudo uvjek ugovore posao. A ono sto je najgore upravi ti veliki su obicno bolje "šlampavi" i duze posao obavljaju od recimo nekog manjeg privatnika. To se obicno vidi na "cestarskim" firmama gdje jedan radi, pet ga gleda i pije :D
(svaka cast izuzecima :))
|
zato što se lova plasira iz političkih krugova i naravno da će ponuda biti jako visoka jer je to prilika za uzet lovu,ma to ti je sve kum-kumu,mi šljakamo i punimo proračune bit će uvijek love kod njih tako da nije bed ako nešto plate 30x skuplje,bitno da su rođaku natankali račun
većinom ti se događaju situacije da odjednom naletiš na firmu koja je ponikla prije par mjeseci a već ima šlepere,kamione...sve novo i veliki posao npr. u cestogradnji,baš sam to primjetio tu u rijeci,sve novo od kipera do šlepera i vidim piše neko ime firme na ceradi tipično hercegovački "prezime s najvećim fontom" d.o.o,provjerim kod kuće firma postoji 3 mjeseca...netko ima vezu/rođaka/gay ljubavnika u vladi i dobio je ogroman posao a za tu namjenu je otvorio firmu...sad kad uzme pare firma će se zadužit do neba i natrag i samo nestat,ovaj će uzet pare i natrag u hercegovinu npr. :)
|