PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Update ilegalnog programa (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=150597)

ogamefilip 17.06.2009. 12:11

Update ilegalnog programa

uskraceno pravo slobode govora!!!

rendula 17.06.2009. 12:16

tema je zabranjena, preporucam da si sam editiras post :D

Bubba 17.06.2009. 12:16

Citiraj:

Autor ogamefilip (Post 1363517)
Recimo da imam ilegalni program tipa neki antivirus ili nesto sto se mora azurirat svakodnevno ali ja imam nelegalni kljuc ili sam cracko kako ga ja mogu azurirati svakodnevno a da ne stupam u kontakt s originalnom stranicom koja prepoznaje da je to kopija? btw ukoliko je ova tema zabranjena molim vas da mi iskljucite samo temu ne i mene s foruma!!!
Hvala!!!

Ja mislim da nije, ali ja sam nov na forumu pa ne znam.

Na PCE forumu strogo je zabranjeno:
  1. Postanje linkova i attachmenta vezanih za crackove, warez, hack, ukradene sadržaje i ostale ilegalne stranice ili radnje. Zabranjeno je i slati ili potraživati materijale koji su zaštićeni autorskim pravima (programi, muzika, filmovi, dokumenti).
Ma sigurno nije. Ne moze biti...

blava 17.06.2009. 12:19

ne spominji rijec xxxck,proganjaju zbog toga
preporucujem ti editiraj post,dok glavesine ne stignu:D

ogamefilip 17.06.2009. 15:46

ljudi neka mi netko odg. na pitanje!!!

Sn4k3 17.06.2009. 16:27

Ovo ti je vec 2. "promasena" tema danas... Daj se malo priberi, procitaj pravila foruma prije svega, pa onda postavljaj pitanja..

mislav_os 17.06.2009. 16:50

Editiraj post ako zelis ostati na forumu! ;)

tech 17.06.2009. 16:51

Citiraj:

Recimo da imam ilegalni program tipa neki antivirus ili nesto sto se mora azurirat svakodnevno ali ja imam nelegalni kljuc ili sam ga okcarc kako ga ja mogu azurirati svakodnevno a da ne stupam u kontakt s originalnom stranicom koja prepoznaje da je to kopija? btw ukoliko je ova tema zabranjena molim vas da mi iskljucite samo temu ne i mene s foruma!!!
Hvala!!!

kupish orginal:goood:

alen.s 17.06.2009. 17:01

instaliraj besplatnu Aviru , nod je najobicnija kanturina od antivirusa ( ako o nod-u pricamo ) , ako ne vjerujes meni malo zagoglaj pa ces vidit koliko se ljudi razocaralo u nod ( opet ako pricamo o nod-u )

kassad 17.06.2009. 17:03

ustvari ti imas legalnu trial verziju programa ali imas posudeni kljuc kojim dobivas punu verziju. Jel tak? :) e sad te zanima kako izvrsiti update a da te ne skuze da koristis "posudeni" kljuc ?

Odgovor ti neznam ali probaj ovako preformulirati pitanje.;)

thopok 17.06.2009. 17:23

Može probat što hoće, ali http://forum.pcekspert.com/images/st...hread_lock.gif*******************
Namjere su i dalje zabilježene i očite.:kafa:

blava 17.06.2009. 17:26

skini si avg free i miran si ako ga redovno azuziras
btw.sada stvarno ili preformuliraj ili editiraj post jer u protivnome ceka te nesto vrlo ruzno:D

nino 17.06.2009. 17:36

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1363746)
instaliraj besplatnu Aviru , nod je najobicnija kanturina od antivirusa ( ako o nod-u pricamo ) , ako ne vjerujes meni malo zagoglaj pa ces vidit koliko se ljudi razocaralo u nod ( opet ako pricamo o nod-u )

:wtf2: A da nam poblize objasnis o cemu se radi? (opet ako o nodu pricamo)

alen.s 17.06.2009. 18:28

Citiraj:

Autor nino (Post 1363772)
:wtf2: A da nam poblize objasnis o cemu se radi? (opet ako o nodu pricamo)

nebi reka da je ovo odgovarajuce mjesto za raspravu o tome ali..iz osobnog iskustva ; i previse puta je doticni antivirus pronasao virus ali ga nije izbrisao ( ili bar stavio u karantenu ) . Primjer : nađe npr. 3 virusa ali u redu ispod napise cleaned 0 ! Zadnji put kad sam ga koristio je pronasa 2 trojana ali je takođe napisa ; cleaned 0 . Nakon toga sam instalira besplatnu aviru koja je pronasla 7 trojana i svih 7 je izbrisala . Znam podesit antivirus i znam da i trial verzija mora "čistit" viruse - nikad vise eset na moj komp.....

rendula 17.06.2009. 19:32

Citiraj:

uskraceno pravo slobode govora!!!

hahaha, ne mogu se odluciti dal da napisem "koji kreten" ili "koji car"

kassad 17.06.2009. 19:42

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1363805)
nebi reka da je ovo odgovarajuce mjesto za raspravu o tome ali..iz osobnog iskustva ; i previse puta je doticni antivirus pronasao virus ali ga nije izbrisao ( ili bar stavio u karantenu ) . Primjer : nađe npr. 3 virusa ali u redu ispod napise cleaned 0 ! Zadnji put kad sam ga koristio je pronasa 2 trojana ali je takođe napisa ; cleaned 0 . Nakon toga sam instalira besplatnu aviru koja je pronasla 7 trojana i svih 7 je izbrisala . Znam podesit antivirus i znam da i trial verzija mora "čistit" viruse - nikad vise eset na moj komp.....

isprobao nod32 sa posudenim kljucem i nakon toga sam kupio originalni nod( najpametnija investicija).. Uglavnom nebo i zemlja, kao da ovaj origigi bolje radi,detektira i brise nego prethodni. Isprobali kod frenda koji ima photo ducan, pa mu cesto ljudi dofuraju razne gluposti na stickovima.
origigi nod je sve pronasao i rjesio dok ovaj prethodni je nasao ali nije rijesio gamad.
Covjek se zapita u cemu je fora.
Svaki nod je u postavkama podesen, tak da ne bi bilo ...
za te pare super. Mozda da je kaspersky jeftiniji bi njega uzeo,ali nije:(

tor 17.06.2009. 20:48

Forum nije demokracija, jedina sloboda izbora je boravak na njemu. Nitko nikoga ne uvjetuje da dolazi ovdje, no ako već dolazi onda će se i držati pravila - bez izbora.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:04.