![]() |
my case
1 privitaka
evo znam da vam je vec dosta ovih kutija :D ali evo da i ja postam svoju :)
btw. predlazem da se otovri jedan veliki topic di ce svi stavljat svoje caseve a ne ovako svako novi topic... evo :D Osnova je Centurion1 nema neoke jer su 4 ledice na svakom coolermasterovom fanu i 1 usmjerena led lampa bile dosta da osvjetle kuciste... razmisljam dodat nenku dole ali to kasnije... svi komentari dobro dosli :D |
1 privitaka
evo bocna slika
|
1 privitaka
evo jedna skroz osvjetljena
|
Lijepo, samo žice si sredi. Ja sam sredio žice i čisto druga stvar. 1h posla (izolirband) :beer:
|
Gužva na prednjoj stranici, kablovi su ti koma (gužva), a radiation mi se nekako ne uklapa, i možda malo bolja rasvjeta unutar kučišta. Inače, sasvim O.K.
|
ja bi ti savjetovao da stavis aerogate skroz gore, radi izgleda...
i ako si u prilici kupi dve aluminijske maske za cd-romovme od coolerm... dobar odabir kucista, hehe, moj je no.5 centurion |
e sto se tice radiationa, kako si to napravio covjece, tako ne izgleda pravi radiation!!!!!!!!!!!!!!!
i oko kruga nije sve isto udaljeno i u istoj ravnini a da ne spominjem opet navedeno malo vise |
Ma meni nikada dosta kućišta ako ništa drugo stavljaj ih radi mene ;)
|
Daj svarno sredi te kable
|
kabele budem :D
a radiation sam sjb :D znam a neda mi ga se popravljat :D |
Ma meni se sve manje i manje moda moje kućište ali obožavan gledati uređena kučišta u koja je uloženo mnogo truda
|
Izgleda dobro, premda nije lose. :D :D
Ja bih jos dodao koju boju da nije sve crno, ne puno, tu i tamo koju liniju ili oznaku, ali to je samo moje misljenje. |
Jako dobro!
Bas ja nesto slicno radim, tj poceo sam, stavio neonke i hladnjake, ali mi zao rezat Antec kuciste staro 5 mjeseci... Jel mozda ima negdje u HR prozirna bocna strana za Antec za kupit? |
Pošalji im mail sa pitanjem da li uopče postoji gotova plexi stranica za to kučište. Ak je odgovor potvrdan onda ju potraži u Hrv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:41. |