![]() |
Call of Juarez: Bound in Blood
Novi western FPS od Techlanda.
Izlazi krajem ovog / pocetkom 7. mjeseca. Radnja je kronoloski smjestena prije originala. Samu jedinicu, koja i nije digla nesto previse prasine mi je osobno bilo cisto gust odigrat. Pase mi western tematika i svi kliseji koji idu u paketu. Par trailera na sluzbenoj stranici. Mogao bi ispasti cisto solidni naslov za razbibrigu. Bas me zanima... |
jedva čekam, također sam s guštom odigro prvi nastavak.
igra je imala nevjerojatno dobro napravljenu priču, pogotovo na početku kod one ženske :D. izgleda da ćemo opet skakat od jednog do drugog lika, ko prije.to i nije čak loše, jer nisu svi isti, neki non stop pucaju, a neki istražuju itd. grafika u ovom nastavku mi se čini malo razvijenija od prvog nastavka. tu vjerojatno bitno pridonosi ubisoft. |
nisam igral jedinicu ali po ovom traileru igra mi se sviđa.to je nešto poput GUN-a
|
yep al nema tolko slobode
|
pretpostavljam da u CoJ-u nema tolko slobode.jer u Gun-u je bilo obilje svega.mislio sam pretežito na tematiku
|
Ma sloboda nije tolko bitna, priča je u COJ 1 bila predobra, ja čitave dane provodim igrajući COJ 1 MP, i odličan sam :D... Uglavnom COJ 2 će biti ludilo, čitao sam negdje ali sad ne mogu naći zahtjeve, uglavnom nije ni 5% zahtjevna...
AA, evo našao Pentium 4 3.2 machine, with 1 GB of RAM and a Shader Model 3 compatible graphic card with 256 MB RAM. |
probat ćemo
|
Evo upravo probao,igra odlicno radi,sve na maximali reza 1280,stalno oko 60-70 fps,grafika je odlicna,igirvost također,1 mi se jako svidjela tako da sam cekao ovaj nastavak :goood:
Preporuka za odigrati |
Igra je predobra, na konfi iz siga radi u 50fpsa na 1680x1050 :)
Preporuka! |
upravo kupujem igru, samo je gužva na kasi pa možda budem čekao u redu i par sati :D
jedinica je bila dobra igra , osim onog glupog lovljena zečeva po šumi dosta i teška kolko se sječam.. |
Da. danas je izašla u USA. 3.07. stiže u Europu.
|
Citiraj:
Šta reć meni se prvi dio jako svidio. Ima nekoliko razloga, predobra priča, dobre misije, i western tematika (jedino sam od westerna igrao Gun (koji ima veću slobodu), te Desperados 2 i fali mi westerna). Uglavnom jedva čekam. |
|
@ baja
bila ti je prije jedna zajebancija western pucačina Dead man's hand.... dosta komična, kad napraviš headshot čuje se onak "poing" ono, ka u sridu, hehehe |
Evo skida se....naravno sa Steama XD
|
Evo malom burazu "kupio" igru i snimio i naravno nevalja.Zbog cega neznam..
Ugl imam vistu x64.Kada krene ocitavati prvu misiju (NEW GAME) krene ocitavati i zasteka i izbaci iz igre.Tako je i sa multyplayer..Nista nemoze.. Dali ima neka zakrpa ili nesto za vistu,ako je do toga naravno :) |
ima koja caka za dvoboje?
onog lika kaj je otel latino trebu nemrem dobit i amen... mouse senzitiviti sam del na max i svejedno lik vuce sporo...par put sam taknul pistolj prije neko me puknul....:-) |
Citiraj:
BTW.. upravo prešao igru.. predobra je.. ukupno sam odigrao 5 i pol sati |
znaći igra valja. jel ko prošli dio ili bolji.
|
Bolja je od prvog dijela ;)
|
Citiraj:
Samo pribaci zvuk na 16 bit and 48000 Hz (dvd kvaliteta) i postavi to kao zadano control panel/hardware and sound/Sound/Playback/Properties/Advanced |
devil hvala na odg. sad valja ;)
|
isprobao, radi na konfi iz siga pod "phenomenomenalni" na 1680x1050 sve na very high sa 50-60 fps-a
EDIT: grafika je super, i radnja je isto ok |
isse pa kolko ti kompova imas xD
|
Citiraj:
Da se vratimo na temu. Ima li ova igra stealth dijelova? To me jako zivciralo u prvoj igri. |
Igra je jebeno dobra , jebeno ludilo , a vjerujte meni igram se od 1985 g.
|
Citiraj:
Potpis, igra je jako zabavna, super optimizirana, a prica je isto super... |
Isprobao i onako mi je OK ali mi ne pase ono auto ciljanje i slicna pomagala. Ali cu je definitivno zavrsiti.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Igra je odlicna :care:
Prvi CoJ je bija zakon, malkice naporan s indijancem, ali ovo je super :goood: btw ima MP ... jel itko probavao u LANu ? Hamachi ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |