![]() |
Dajte savjet
Koja je bolja i zašto:
Leadtek A400 TDH, GF 6800, 128MB, TV out, DVI = 2.447 kn Gainward Ultra/2100 GS TV/DVI, GF 6800, 128M DDR = 2.645 kn Albatron 6600GT, GF 6600GT AGP, 128MB, TV out, DVI = 1.637kn Ove 3 su mi dostupne jer iman popusta na njih. Naravno, poželjno je da se da i clockat, zahvaljujem! |
Pa 6600GT ti je trenutacno best buy!
E sad da li uzet leadtek ili gaiward je pitanje sitnica, tj kako se kome koja kartica sviđa, skoro pa su identicne! Gaiwardica je Golden sample pa se bolje da clockati, ja bi cak možda i rađe nju uzeo! P.S. bacio sam pogled na sign, pa vidim da imaš 9800 pro! si ti siguran da li ti se isplati kupovati novu grafu, jer po meni baš i ne!!! :confused: Ta grafa može bez beda vrtiti današnje naslove! |
Meni se nakako najviše sviđa Gainward. :beer:
|
Citiraj:
|
Gdje imas na njih popust??
Ja pokusavam danas doci do jedne Albatronke al u svim trgovinama rasprodano! Ajd ako zna netko gdje jos ima pa javite! Daj sredite mi nesto :D vrtim rundu! :beer: |
Citiraj:
|
Definitvno Leadtek ! Najbolje hlađenje tišina,brzina,mogućnost moddanja!
|
Hihi mozes suziti izbor i vise tako da izbacis 6600GT jer nemas popust u vemila posto niti nemaju tu graficku.
|
Citiraj:
Baš sam pogleda kakvo im je stanje na skladištu, grozno je šta se tiće grafulja! |
Prodaješ li 9800PRO i koliko krznjaka?
Pozdrav |
Ovo je trebao biti PM! :p
|
Citiraj:
|
leadtek:D
a šta se tiće ve-mila, dosad mi je bilo sve ok s njima dok nisam naručija 6800 gt... čeka sam je skoro 2 mjeseca. |
Citiraj:
Tako lipo vidim šta doista imaju pa se ravnam prema tome, ali su sa grafuljama trenutno katastrofa :( |
Pih, u švabiji kupim u dućanu Leadtek 6800 TDH za 1700kn :cool:
|
Ima i u Australiji za 1500 :D
|
Da, ali ja mogu danas iskeširat 1700kn i za tjedan-dva dobit 6800, jel se može isto i za australiju možda ?! :p
|
Ma good 4 u... ne mogu svi tako pa zato malo parodije ne skodi :cool:
btw vidio sam neki dan na Ebay-u 6800 gt za 200$ se prodaje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |