![]() |
laptop
evo ja bi da mi se preporuči neki dobar laptop od12000-13000 kn služit če za igre neke programe i ostalo samo neka bude dobar za igre.kupujem jer idem na more a ne da mi se vleč kučno
|
Citiraj:
|
Toshiba i Samsung mislim da su bolji od Acera.. Samsung ima bolji monitor. :D
|
Ako vec mislis dati toliku lovu za lap, onda moja preporuka ide za
TOSHIBA Qosmio X300-14V ili ovaj s malo slabijom grafom, ali jacim procem i dosta vecim hdd-om TOSHIBA Qosmio F50-12A |
Citiraj:
|
Pa dečko hoće laptop da može reći da ga je platil 12000 kuna, niš drugo nije bitno.
Koji god laptop kupiš da košta 2 soma ojra-dobar je, uopće nebitna marka. Dakle do prvog dućana i kupuj-sigurno nećeš pogriješiti |
Datum rođenja:
May 16, 1990 Dobar si,baš me zanima koja je tvoja tajna uspjeha kad sa 19 god kupuješ lap od 13k kn samo da ne moraš vuči stolno. |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
I mene zanima, pogotovo jer je polupismen, pogledajte post. |
no no dečki, ne budite ljubomorni :)
|
Citiraj:
Mislim da nema boljega od one Toshibe koju sam prvo predložio. Ima: 9700M GTS grafu, 4gige RAMa, Windowse i 3 godine jamstva.. Sve to za nevjerojatnih: 8260kn. :D |
Ma daj, ta toshiba je jeftino smeće cccccccccccccc................
Moj konačni prijedlog je: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5590009 |
jelda predlozis lap. od 16k,a njemu vjerojatno maximum kakvih 6-7k
pametno,daaa...:fuming: Nybelungov prijedlog ti je ok,a ovaj od 16k zanemari,jednostavno previse kad za te pare kupis 8700m gt sli+6gb ddr3+qxxx neki od serije procesora... daj navedi budzet da ti odaberemo ovako moze biti od 400kn te do 90000k |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |